Brug af Netflix på din Nvidia Shield Android TV-streamingafspiller

Velkommen til Netflix på din Nvidia Shield Android TV-streamingafspiller! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix findes på udvalgte Nvidia Shield Android TV-streamingafspillere. Funktioner til streaming på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner:
Netflix er tilgængeligt på Android-baserede medieafspillere til tv-streaming fra Nvidia Shield i alle områder, hvor Netflix-tjenesten er tilgængelig.

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd
Find ud af, hvordan du aktiverer ]undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelig for mange film og serier. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Visse enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Hvis du vil knytte din Nvidia Shield Android TV-streamingafspiller til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge vejledningen herunder.

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log ind (Member Sign In).

3. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Fortsæt (Continue).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Indstillinger).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet tandhjulsikon .

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på alle udvalgte Nvidia Shield Android TV-streamingafspillere. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet dit Android-tv fra Nvidia Shield via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.