Sådan bruger du Netflix din Android-streamingafspiller fra Nvidia Shield TV

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner på din Nvidia Shield TV Android-streamingafspiller, herunder hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke ved, om Netflix fungerer på din enhed, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix findes på udvalgte Nvidia Shield TV Android-streamingafspillere. Funktioner til streaming på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængeligt på Nvidia Shield TV Android-streamingafspillere i alle regioner, hvor Netflix-tjenesten er tilgængelig.

Navigation
På de fleste enheder kan du gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori, såsom komedier, dramaer, serier osv., som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

Opløsning
De fleste enheder kan streame Netflix i høj opløsning på hurtige internetforbindelser og vil afspille Netflix i den maksimalt understøttede opløsning.

Forældrekontrol
Du kan indstille forældekontrol på individuelle profiler.

Undertitler og alternativ lyd
Se, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (herunder 5.1-surroundsound), der er tilgængelig for mange film og serier. Mange enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Visse enheder viser undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

På visse enheder kan du også streame udvalgte titler i Dolby Atmos-lyd.

Følgende Nvidia Shield TV Android-streamingafspillere understøtter Dolby Atmos:

• Shield TV (2019)

• Shield TV Pro (2019)

Hvis du vil knytte din Nvidia Shield TV Android-streamingafspiller til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge vejledningen herunder.

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log ind (Member Sign In).

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Fortsæt (Continue).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på alle udvalgte Nvidia Shield TV Android-streamingafspillere. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet dit Android-tv fra Nvidia Shield via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Netflix er tilgængelig i HDR på Nvidia Shield TV og Nvidia Shield TV Pro. For at streame i HDR har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En streamingenhed, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• Et smart-tv, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR10 tilsluttet din enhed via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller senere (normalt HDMI 1-porten).

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Høj.