Interaktive serier og film på Netflix

Interaktive titler er en sjov måde at bruge Netflix på. I hver titel foretager du valg på figurernes vegne og skaber historien hen ad vejen. Hvert valg medfører hver sit eventyr, så du kan se titlen igen og igen og opleve en ny historie hver gang.

Du kan se dem på de fleste nyere enheder, inklusive tv'er, streamingafspillere, spilkonsoller, computerbrowsere, Android-telefoner og -tablets, iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller. Sørg for, at din enhed er opdateret med den seneste version af Netflix-appen, så du kan opleve disse titler.

Min enhed understøttes ikke

Hvis du bliver meddelt, at din enhed ikke understøttes, kan en opdatering måske løse problemet. Eller prøv en anden enhed, der har Netflix.

Tv'er, spilkonsoller og streamingafspillere, der kan forbindes til tv:

• Sørg for, at enheden er opdateret. Hvis du er i tvivl om, hvordan du opdaterer systemets software på din enhed, kan du kontrollere betjeningsvejledningen eller kontakte forhandleren.

Android-telefoner og -tablets:

iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheder:

Computere:

Understøttes ikke i øjeblikket:

• Apple TV

• Chromecast 1. – 3. generation og Ultra (men Chromecast med Google TV-modeller er understøttet)

• Netflix-appen på Windows-computere og -tablets (men du kan se med i en browser)

• Tesla-touchskærme

• Browsere med Silverlight

Bemærk:
En opdatering er ikke garanti for, at din enhed vil være kompatibel med interaktivt indhold.