Interaktive serier og film på Netflix

Disse serier, film og quizzer på Netflix har det til fælles, at det er dig, der styrer handlingen, svarer på spørgsmålene med mere. Nogle interaktive specials lader dig bestemme, hvad der nu skal ske, og andre minder mere om en quiz.

Du kan spille interaktive specials på de fleste nyere enheder, herunder

• smart-tv'er

• streamingafspillere

• spilkonsoller

• computerbrowsere

• Android-telefoner og -tablets

• iPhones, iPads, and iPod touch

Sørg for, at din enhed er opdateret med den seneste version af Netflix-appen, så du kan opleve disse specials.

Hvis din enhed understøtter interaktive specials, vil du kunne se et af disse symboler nederst i midten af billedmaterialet på de titler, som du kan spille:

Enheden understøttes ikke

Hvis du bliver meddelt, at din enhed ikke understøttes, kan en opdatering måske løse problemet. Du kan også prøve en anden enhed, der har Netflix.

En opdatering er ikke garanti for, at din enhed vil være kompatibel med interaktive specials.

Tv'er, spilkonsoller og streamingafspillere, der kan forbindes til tv

Sørg for, at enheden er opdateret. Hvis du er i tvivl om, hvordan du opdaterer systemets software på din enhed, kan du kontrollere betjeningsvejledningen eller kontakte forhandleren.

Android-telefoner og -tablets

Kræver, at du har den seneste version af Netflix-appen, som findes i Google Play Butik. Se Sådan opdaterer du Netflix-appen på din Android-enhed.

iPhone, iPad eller iPod touch

Kræver, at du har den seneste version af Netflix-appen, som findes i App Store. Se Sådan opdaterer du Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Computere

Du kan afspille interaktive specials i din browser. Se Netflix-understøttede browsere for at sikre, at du bruger den nyeste browserversion.

Understøttes ikke:

• Apple TV

• Chromecast 1. – 3. generation og Ultra (men Chromecast med Google TV-modeller er understøttet)

• Netflix-appen på Windows-computere og -tablets (men du kan spille i browseren)

• Tesla-touchskærme