Netflix-fejl H403

Hvis du får fejlkoden H403 på din Windows 10-baserede computer, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Vi beklager, men der opstod et problem med kommunikationen med Netflix. Prøv igen.

Det skyldes normalt, at oplysninger gemt på din computer skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Log ind på en anden enhed

For at lokalisere dit problem skal du logge på Netflix på en enhed, der er på samme netværk som din computer.

Bemærk:
Hvis du allerede er logget ind på en anden enhed, skal du logge af Netflix og derefter logge på igen.
  • Hvis du ser en fejlkode eller fejlmeddelelse, når du logger ind, foretager ændringer på din konto eller forsøger at se en titel, betyder det, at din Netflix-konto ikke har forbindelse. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke ser en fejlkode eller en fejlmeddelelse, skal du fortsætte til fejlfindingen herunder.

Afinstaller og installer Netflix-appen igen

Fjern Netflix-appen

Bemærk:
Sletning af Netflix-appen sletter eventuelle titler, du har downloadet til enheden.
  1. Vælg Netflix i menuen Start.

2. Højreklik på Netflix-appen, eller tryk på den og hold den nede.

3. Der vil blive vist et pop op-vindue. Vælg Fjern (Uninstall).

4. Vælg Afinstaller (Uninstall) igen.

Installer Netflix-appen igen

1. Vælg Butik (Store) i menuen Start.

2. Vælg Søg (Search) øverst til højre på skærmen.

3. Indtast Netflix i søgefeltet, og tryk på Enter.

4. Vælg Netflix i søgeresultaterne.

5. Vælg Installer (Install).

• Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du logge ind med dine oplysninger fra Microsoft.

6. Når opdateringerne er gennemført, skal du starte appen og forsøge at se Netflix igen.