Netflix fungerer ikke

Hvis Netflix ikke fungerer, er der nogle få mulige årsager, herunder:

• Et problem med netværksforbindelsen
  • Et problem med din enhed
  • Et problem med din Netflix-app eller -konto

Sådan kommer du tilbage og ser serier og film:

• Hvis du ser en fejlkode eller fejlmeddelelse på skærmen, kan du indtaste koden i søgelinjen herunder for at få tips til fejlfinding.
  • Hvis du ikke ser en fejlkode eller fejlmeddelelse, kan du beskrive problemet i søgelinjen. Eksempler på problemer omfatter en sort skærm, eller at du ikke kan logge på.
  • Hvis du fortsat ikke kan se serier eller film, kan du se, om Netflix har en afbrydelse af tjenesten.