Netflix jumittuu, ei reagoi tai lakkaa lataamasta, mutta laite toimii

Jos Netflix jumittuu tai lakkaa lataamasta, mutta laitteesi toimii muuten, ongelman voi usein korjata näiden perusohjeiden avulla. Tämä johtuu yleensä siitä, että jotkin laitteeseesi tallennetut tiedot pitää päivittää tai verkko-ongelma estää Netflixiä toimimasta.

Huomautus:
Jos laitteesi ei toimi eikä reagoi ollenkaan, noudata näitä vianmääritysohjeita.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Älytelevisiot

Samsung TV

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ongelma saattaa johtua laitteesi käyttämän toimialueen nimijärjestelmän (Domain Name System, DNS) palvelimesta. Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua DNS-ongelman korjaamiseen.

Kysy internet-palveluntarjoajaltasi seuraavat asiat:

• Varmista, että laitteesi voi muodostaa yhteyden seuraaviin Netflix-osoitteisiin:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tarkista modeemisi tai reitittimesi, laitteesi tai internet-palveluntarjoajasi DNS-palvelimien DNS-ongelmat.

• Kokeile käyttää toista DNS-palvelinta tarkistaaksesi, korjaako se ongelman.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, suosittelemme kokeilemaan Netflixiä uudelleen, jotta voit olla varma, että ongelma on korjaantunut.

Ota yhteyttä Samsungiin

Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain Samsung voi ratkaista.

Ota yhteyttä Samsungiin ja pyydä:

• Apua Smart Hubin nollaamiseen.

• Apua laitteen laiteohjelmiston päivittämiseen.

• Apua tehdasasetusten palauttamiseen.

Jos tästä ei ole apua, Samsungilla voi olla muita ehdotuksia. Tai kokeile katsoa Netflixiä toisella laitteella.

Sony TV

1. Valitse aloitusvalikosta Sovellukset (Apps).

2. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

3. Vieritä näyttöä kohtaan Omat sovellukset (My Apps).

4. Valitse Netflix ja valitse sitten ylärivistä Päivitä (Update).

Jos et löydä Play Kauppa -sovellusta Sonyn TV:llä, se ei välttämättä ole Android TV. Lue sen sijaan ohjeet kohdasta Kaikki muut televisiot.

Kaikki muut televisiot

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

Matkapuhelimet ja tabletit

Android-puhelin tai -tabletti

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

iPhone tai iPad

Sulje kaikki hiljattain käytetyt sovellukset

1. Avaa Appien vaihtaminen (App Switcher) painamalla Koti-painiketta kahdesti. Jos laitteessasi ei ole Koti-painiketta, pyyhkäise ruutua alhaalta ylöspäin päästämättä irti.

2. Sulje jokainen luettelon sovellus pyyhkäisemällä sovellusta ylöspäin.

3. Avaa Netflix ja yritä uudelleen.

Huomautus:
Nämä vaiheet saattavat olla erilaiset sinun laitteellasi. Applen tukisivustolla on ohjeet sovellusten sulkemiseen ja uudelleenavaamiseen iPhonella tai iPadilla.

Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen

1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.

Nollaa Netflix-sovellus

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten Asetukset (Settings).

2. Vieritä näyttöä alas ja napauta Netflix.

3. Nollaa sovellus liu'uttamalla Nollaus -kytkin päälle (On).

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Kun sovelluksen asennus poistetaan, samalla poistetaan laitteelle tallennetut lataukset ja käyttäjä kirjataan ulos Netflixistä.
  1. Siirry aloitusnäytölle ja paina sen jälkeen pitkään Netflix-sovellusta.

2. Napauta Poista sovellus (Remove app) > Poista sovellus (Delete app) > Poista (Delete).

3. Avaa App Store ja kirjoita hakuun "Netflix".

4. Valitse Netflix ja napauta sen jälkeen pilvikuvaketta hankkiaksesi sovelluksen. Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

5. Kun sovellus on asennettu, kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Jos et löydä Netflix-sovellusta sen jälkeen, kun olet poistanut sen, noudata Applen ohjeita ladataksesi sovelluksen uudelleen App Storesta.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa kytke laitteesta virta pois ja irrota kaikki kotiverkon laitteet yhtä aikaa verkkovirrasta 30 sekunniksi. Kytke ne sitten takaisin verkkovirtaan yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta mobiililaitteesta.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke laite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

Tietokoneet

Windows

Käynnistä tietokone uudelleen

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-eväste verkkoselaimesta

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Mac

Sammuta tietokoneesi
  1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Chromebook

Sammuta tietokoneesi
  1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Striimauslaitteet

Fire TV/Stick

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

Apple TV

Pakota Netflix-sovellus sulkeutumaan

1. Kaksoisnapauta kaukosäätimen Koti-painiketta (Home) .

2. Pyyhkäise oikealle tai vasemmalle, kunnes näet Netflix-sovelluksen.

3. Pyyhkäise ylöspäin, kun haluat pakottaa Netflix-sovelluksen lopettamaan.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Poista Netflix

1. Korosta Apple TV:n aloitusnäytöllä Netflix-sovellus.

2. Paina kaukosäätimen kosketuslevyä tai klikkauspainiketta keskeltä, kunnes Netflix-sovellus alkaa väristä.

3. Poista sovellus painamalla Toista/Pysäytä-painiketta (Play/Pause).

4. Vahvista valitsemalla Poista (Delete).

Asenna Netflix-sovellus uudestaan

1. Avaa App Store Apple TV:n aloitusnäytöltä.

2. Etsi sovellus hakemalla hakusanalla ”Netflix” ja valitse sitten Asenna (Install).

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Chromecast

Nollaa Chromecastin asetukset
  1. Pidä Chromecastissa olevaa painiketta painettuna 25 sekunnin ajan tai niin kauan, että merkkivalo alkaa vilkkua.

Huomautus:
    Chromecastin nollaus poistaa kaikki laitteeseen aikaisemmin tallennetut asetukset. Määritä Chromecastin asetukset uudelleen noudattamalla Googlen ohjeita.
  2. Kun olet nollannut laitteen, liitä se uudestaan Netflix-tiliisi.

Roku Stick/Box

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-sovellus käytöstä ja ota se takaisin käyttöön

Roku 1

1. Siirry Rokun aloitusnäyttöön painamalla Roku-kaukosäätimen Koti-painiketta (Home).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Netflix-asetukset (Netflix Settings).

4. Valitse Poista tämä soitin Netflix-tililtäni (Deactivate this player from my Netflix account).

5. Valitse Kyllä (Yes). Laite on nyt poistettu käytöstä.

6. Valitse Netflix aloitusnäytössä ja seuraa kehotteita sovelluksen uudelleen käyttöön otossa.

7. Kirjaudu sisään tilillesi ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kaikki muut Roku-mallit

1. Siirry Rokun aloitusnäyttöön painamalla Roku-kaukosäätimen Koti-painiketta (Home).

2. Korosta Netflix-sovellus ja paina kaukosäätimen tähtinäppäintä.

3. Valitse Poista kanava (Remove channel).

4. Vahvista valitsemalla Poista kanava uudelleen.

5. Valitse aloitusnäytöstä Striimauskanavat (Streaming Channels).

6. Valitse Elokuvat ja TV (Movies & TV).

7. Valitse Netflix.

8. Valitse Lisää kanava (Add Channel).

9. Valitse Siirry kanavalle (Go to Channel).

10. Kirjaudu sisään tilillesi ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta striimauslaitteesta tai irrota pistoke.
    Sammuta suoratoistosoitin, odota 10 sekuntia ja käynnistä virta uudelleen.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke striimauslaite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

Digiboksi

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

Blu-ray-soitin

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

Kaikki muut striimauslaitteet

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Pelikonsolit

PlayStation 5

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

PlayStation 4

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Tarkista päivämäärän ja ajan asetus

Jos laitteesi päivämäärä ja kellonaika poikkeavat merkittävästi oikeasta päivämäärästä ja ajasta, videon toistaminen ei onnistu oikein. Ajan asettaminen:

1. Siirry päävalikosta Asetuksiin (Settings).

• Jollet ole päävalikossa, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna. Valitse Lopeta (Quit), sitten Kyllä (Yes) palataksesi päävalikkoon.

2. Valitse Päivämäärä ja aika (Date and Time).

3. Valitse Päivämäärä- ja aika-asetukset (Date and Time Settings).

4. Valitse Aseta internetin avulla (Set Using Internet).

5. Valitse Aseta automaattisesti (Set Automatically), jos sitä ei ole jo valittu.

6. Valitse Aseta nyt (Set Now).

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-sovelluksen asennus ja asenna se uudestaan

1. Aloita PS4:n aloitusnäytöstä.

• Jos et vielä ole aloitusnäytöllä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna ja valitse Sulje sovellus (Close Application) ja sen jälkeen OK.

2. Siirry TV ja video (TV & Video) ‑osioon ja korosta Netflix.

3. Paina ohjaimen Valinnat-painiketta (Options).

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse OK.

Huomautus:
    Netflix-sovelluksen poistaminen ei poista Netflix-kuvaketta PS4:n aloitusnäytöltä.
  6. Valitse Netflix-kuvake. PlayStation-myymälä (PlayStation Store) avautuu.

7. Valitse Lataus-kuvake (Download).

8. Kun Netflixin lataus on valmis, valitse Käynnistä (Start).

9. Kirjaudu sisään Netflix-tiliisi ja kokeile striimata uudelleen.

• Sinua saatetaan ensin pyytää kirjautumaan sisään PlayStation Network (PSN) -tiliisi.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta videopelikonsolista tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke pelikonsoli takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

PlayStation 3

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

Japanilaisessa PlayStationissa on käytettävä valinnan vahvistuspainikkeena O-painiketta X-painikkeen sijaan.
  1. Aloita PS3:n aloitusnäytöltä.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS3-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes).

2. Siirry TV-/Videopalvelut-kohtaan (TV/Video Services) ja korosta Netflix.

3. Paina X-näppäintä.

4. Paina heti X-näppäimen painamisen jälkeen samanaikaisesti sekä Käynnistä- (Start) että Valitse (Select), kunnes näet viestin Haluatko nollata Netflix-asetuksesi ja rekisteröityä uudelleen?

5. Valitse Kyllä (Yes).

6. Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Tarkista päivämäärän ja ajan asetus

Jos laitteesi päivämäärä ja kellonaika poikkeavat merkittävästi oikeasta päivämäärästä ja ajasta, se aiheuttaa ongelmia tv-ohjelman tai elokuvan toistamisessa.

Japanilaisissa PlayStationeissa sinun pitää käyttää valinnan peruutuspainikkeena X-painiketta O-painikkeen sijaan aina, kun seuraavissa vianmääritysohjeissa pyydetään painamaan O.
  1. Siirry päävalikosta asetuksiin (Settings).

• Jollet jo ole päävalikossa, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Valitse Päivämäärä- ja aika-asetukset (Date and Time Settings).

3. Valitse Päivämäärä ja aika (Date and Time).

4. Valitse Aseta internetin kautta (Set via Internet).

5. Paina O-painiketta, niin pääset takaisin Päivämäärä ja aika-näyttöön (Date and Time).

6. Valitse Aseta automaattisesti (Set Automatically).

7. Valitse Käytössä (On).

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta virta videopelikonsolista tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke pelikonsoli takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

Xbox One

Poista Netflix-sovelluksen asennus:

1. Aloita Xbox Kojelaudasta (Xbox Dashboard).

2. Valitse Omat pelit ja sovellukset (My Games & Apps).

Huomautus:
    Sinun on ehkä vieritettävä näyttöä alaspäin, jotta näet tämän vaihtoehdon.
  3. Valitse Sovellukset (Apps) vasemmalla olevista vaihtoehdoista.

4. Korosta Netflix-sovellus ja paina ohjaimen Valikko-painiketta (Menu).

5. Valitse Hallitse sovelluksia (Manage App).

6. Valitse Poista kaikki asennukset (Uninstall All).

7. Vahvista valitsemalla Poista kaikki asennukset (Uninstall All) uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen:

1. Aloita Xbox Onen aloitusruudulta (Home).

2. Vieritä oikealle ja valitse Kauppa (Store).

3. Valitse Sovellukset (Apps) -osiosta Netflix.

Huomautus:
    Jos Netflix ei ole näkyvissä, etsi Netflix valitsemalla Hae kaikki sovellukset (Search all apps).
  4. Valitse Asenna (Install).

5. Kun sovelluksen lataus on valmis, valitse Käynnistä (Launch), niin pääset kirjautumaan ja kokeilemaan Netflixiä uudelleen.

Xbox 360

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Poista Netflix-sovelluksen asennus ja asenna se uudestaan

Poista Netflix-sovelluksen asennus (Uninstall Netflix)

1. Siirry Xbox 360 Kojelaudassa kohtaan Sovellukset (Apps) > Omat sovellukset (My Apps).

2. Korosta Netflix-sovellus.

3. Paina X-painiketta, niin että sovellustiedot tulevat esiin.

4. Valitse Poista (Delete) > Kyllä (Yes).

Asenna Netflix-sovellus uudestaan (Reinstall Netflix)

1. Siirry Xbox 360 Kojelaudasta kohtaan Sovellukset (Apps).

2. Lataa sovellus valitsemalla Netflix.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Testaa internet-yhteys

1. Valitse Xbox 360:n päävalikosta Asetukset (Settings).

2. Valitse Järjestelmäasetukset (System Settings).

3. Valitse Verkkoasetukset (Network Settings).

4. Valitse Langallinen verkko (Wired Network) tai Langaton verkko (Wireless Network) oman yhteystapasi mukaan.

5. Valitse Testaa Xbox LIVE -yhteys (Test Xbox LIVE Connection).

6. Valitse Jatka (Continue).

Tarkista Xboxin DNS-asetukset

1. Paina ohjaimen Opas (Guide) -painiketta.

2. Siirry asetuksiin (Settings) ja valitse Järjestelmäasetukset (System settings).

3. Valitse Verkkoasetukset (Network Settings).

4. Valitse ensin verkko ja sitten Määritä verkko (Configure Network).

5. Valitse DNS-asetukset (DNS Settings) ja sitten Automaattinen (Automatic).

6. Katkaise Xboxin virta ja kytke virta uudestaan.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen Opas (Guide) -painiketta.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Järjestelmäasetukset (System Settings).

4. Valitse Tallennustila (Storage).

5. Korosta Muistilaite (Memory Unit), Kiintolevy (Hard Drive) tai USB-tallennustila(USB Storage), ja paina sitten Y ohjaimesta.

6. Valitse Tyhjennä järjestelmävälimuisti (Clear System Cache).

• Jos näytöllä ei ole vaihtoehtoa Tyhjennä järjestelmävälimuisti (Clear System Cache), valitse toinen tallennusväline.

7. Kun sinua pyydetään vahvistamaan tallennusvälineylläpito, valitse Kyllä (Yes).

8. Kun olet tyhjentänyt järjestelmän välimuistin, kokeile Netflixiä uudelleen.