Netflixin virhe U7361-1254-C0000142

Jos saat Windows 10 -tietokoneella tai -tabletilla virhekoodin U7361-1254-C0000142, johon toisinaan liittyy seuraava viesti:

Hups, jokin meni pieleen...
Emme voi toistaa tätä nimikettä tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen tai valitse toinen nimike.

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse oikeasta yläkulmasta Lisäasetukset lisäasetukset.

2. Valitse Kirjaudu ulos.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.