Profiilien luominen ja muokkaaminen

Profiilit antavat eri perheenjäsenille mahdollisuuden omaan, henkilökohtaiseen Netflix-käyttöliittymään. Yhdellä Netflix-tilillä voi olla viisi eri profiilia.

Huomautus:
Profiilit eivät ole käytössä ennen vuotta 2013 valmistetuilla laitteilla.

Kukin profiili voi sisältää:

• Kieliasetuksen

• Ikärajan

• Erityiset katselurajoitukset

• Profiilin lukituksen

• Katseluhistorian

• Tekstityksen ulkonäön

• Toiston asetukset

• Henkilökohtaiset TV-sarja- ja elokuvasuositukset

• Oman listan*

• Arviot*

• Sähköpostiosoitteen (sähköposti-ilmoituksia varten; vain profiileissa, joissa on luokitus Kaikki ikärajat)

*Ei saatavilla lapsiprofiileissa tietokoneilla.

Jos käytössä on vanhempi laite, joka vaatii aktivointikoodin, laitteella ei voida luoda eikä vaihtaa profiileja. Varmistaaksesi, että voit katsoa ohjelmia haluamallasi profiililla, siirry Netflix-sivustolle, valitse haluamasi profiili ja aktivoi laite osoitteessa Netflix.com/Activate. Jos haluat myöhemmin vaihtaa profiilia, sinun on kirjauduttava ulos laitteellasi ja aktivoitava se uudelleen haluamallasi profiililla.

Profiilin luominen

Profiileja voi luoda useimmilla laitteilla. Uuden profiilin luominen:

1. Siirry Hallinnoi profiileja -sivulle. Profiileja voi lisätä vuoden 2013 jälkeen valmistetuille laitteille.

2. Valitse Lisää profiili

3. Nimeä profiili.

4. Käyttääksesi Netflixin lasten aluetta valitse Lapsille.

5. Valitse Jatka. Uusi profiili näkyy nyt tilisi profiililuettelossa.

Jos et onnistu luomaan tai poistamaan profiilia käyttämälläsi laitteella tai mobiiliselaimella, mene tietokoneella osoitteeseen Netflix.com ja seuraa edellä olevia ohjeita.
Lisätietoja Netflixin lasten alueesta on kohdassa Ikärajan asettaminen profiilille.

Profiilin poistaminen tai muokkaaminen

Voit muokata tai poistaa profiileita useimmilla laitteilla. Profiilin muokkaaminen tai poistaminen:

1. Siirry Hallinnoi profiileja -sivulle.

2. Valitse profiili, jota haluat muuttaa.

3. Vaihda profiilin nimi, kuva tai kieli.

• Ikärajoihin tehtävät muutokset pitää tehdä Tili-sivulta.

4. Tallenna muutokset tai valitse Poista profiili, jos haluat poistaa profiilin kokonaan.

Huomautus:
Netflix-tilin pääprofiilia ei voi poistaa. Sen jälkeen kun profiili on poistettu, katseluhistoria ei ole enää saatavissa kyseiselle profiilille.

Jos laitteellasi tai mobiililaitteesi selaimella ei pysty muokkaamaan profiilia, mene tietokoneella osoitteeseen Netflix.com ja seuraa edellä olevia ohjeita.

Profiili ja lapsilukko -asetukset

Kaikki muut profiilien käyttäjät paitsi Netflixin lasten aluetta käyttävät voivat käyttää ja muokata profiilien Profiili ja lapsilukko -asetuksia. Katselurajoitukset- jaProfiilin lukitus -asetusten muuttamiseen tarvitaan tilin salasana.

Tietyn profiilin asetusten muuttaminen:

1. Mene verkkoselaimella Tili-sivullesi.

2. Valitse profiilin nimi kohdasta Profiili ja lapsilukko.

3. Valitse Muuta sen asetuksen kohdalta, jota haluat tässä profiilissa muuttaa.

4. Tallenna muutokset.

Voinko liittää eri profiileihin eri sähköpostiosoitteet?

Kyllä. Ensimmäinen luotava profiili katsotaan pääprofiiliksi, ja se liitetään Tili-sivulla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Voit lisätä jonkin muun sähköpostiosoitteen mihin tahansa toissijaiseen aikuisen profiiliin, jotta tämä käyttäjä saa henkilökohtaisia suosituksia ja muita tiedotteita Netflixiltä. Toissijaisiin profiileihin liitettyjä sähköpostiosoitteita ei voi käyttää Netflix-tilille sisäänkirjautumiseen.

Lisää tai vaihda sähköposti toissijaiseen profiiliin näiden ohjeiden avulla:

1. Siirry selaimessa siihen profiiliin, jolle haluat lisätä sähköpostiosoitteen.

2. Siirry Tili-sivulle.

3. Valitse Profiili ja lapsilukko -valikosta profiili, jolle haluat lisätä sähköpostiosoitteen.

• Valitse Profiilin sähköposti -kohdan vierestä Lisää tai Muuta, jos siihen on jo liitetty sähköpostiosoite.

4. Syötä haluttu sähköpostiosoite profiilille.

5. Valitse Lisää sähköposti.

• Jos olet päivittämässä profiilia, jolla on jo sähköpostiosoite, voit valita Vaihda sähköpostiosoite tai Poista sähköpostiosoite .

Huomautus:
Saksassa asuvien jäsenten tulee vahvistaa sähköpostin lisääminen tai vaihtaminen kahteen kertaan.