Netflixin virhe ui-800-3

Jos laitteessasi näkyvässä virheilmoituksessa on myös suluissa ( ) olevia numeroita, hae kyseistä virhekoodia ohjekeskuksessa, niin saat oikeat ohjeet. Esimerkki: ui-800-3 (123456)

Jos laitteessasi näkyy ainoastaan virhekoodi ui-800-3, se tarkoittaa, että jotkin laitteeseesi tallennetut tiedot pitää päivittää tai että verkko-ongelma esti Netflixiä avautumasta.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Televisio tai televisioon yhdistetty laite

Näiden ohjeiden avulla voit korjata tämän ongelman televisiolla tai televisioon yhdistetyllä laitteella, kuten striimaustikulla, mediasoittimella, digiboksilla tai Blu-ray-soittimella.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos edellä mainitut ohjeet eivät toimineet, yritä ratkaista ongelma laitekohtaisten ohjeiden avulla.

Samsung TV

Jos käytössäsi on Samsung-laite, sinun pitää ehkä nollata Samsungin Smart Hub. Ohjeet Smart Hubin nollaamiseen saat siirtymällä Samsungin tukisivustolle tai ottamalla Samsungiin yhteyttä.

Amazon Fire TV/Stick

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Netflixin asennuksen poistaminen:

1. Paina Fire TV:n kaukosäätimen Koti-painiketta (Home). koti-painike

2. Etsi Netflix-sovellus ja paina Asetukset (Options). asetukset-painike

3. Valitse Poista asennus (Uninstall).

4. Vahvista valitsemalla uudelleen Poista asennus (Uninstall).

Netflixin uudelleen asentaminen:

1. Paina Fire TV:n kaukosäätimen Netflix-painiketta.

2. Valitse Lataa (Download) ja valitse sitten Avaa (Open).

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Digiboksi

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan
Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

Google Nexus Player

Netflix ei ole enää käytettävissä Google Nexus Player -mediasoittimella.

Voit yhä nauttia Netflixistä monilla televisioilla ja mediasoittimilla sekä puhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla. Tarkista Netflixin tuettujen laitteiden luettelo tuettujen laitteiden sivulta.

Videopelikonsolit

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

Huomautus:
    Jos et ole varma, onko laitteesi virta kokonaan pois päältä tai et löydä virtakatkaisinta, irrota virtajohto.
  2. Pidä virta katkaistuna vähintään 30 sekuntia.

3. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Jos edellä mainitut ohjeet eivät toimineet, yritä ratkaista ongelma laitekohtaisten ohjeiden avulla.

PlayStation 3

Tarkista PlayStationin DNS-asetukset

1. Valitse aloitusnäytöstä Asetukset (Settings).

2. Valitse Verkkoasetukset (Network Settings) > Yhteysasetukset (Connection Settings) > OK.

3. Valitse Mukautettu (Custom).

4. Valitse käyttämäsi yhteystyyppi:

• Valitse kohdasta Langaton (Wireless) nämä vaihtoehdot:

• Valitse WLAN-osiossa Anna manuaalisesti (Enter Manually).

• Valitse IP-osoitteen asetukset (IP Address Setting).

• Jos kyseessä on langallinen (Wired) yhteys, valitse Automaattinen havaitseminen (Auto-Detect) kohdassa Toimintatila (Operation mode).

5. Valitse seuraaville asetuksille nämä vaihtoehdot:

• IP-osoitteen asetukset (IP Address Setting) > Automaattinen (Automatic)

• DHCP-isäntä (DHCP Host) > Älä aseta (Do Not Set)

• DNS-asetukset (DNS Setting) > Automaattinen (Automatic)

• Välityspalvelin (Proxy Server) > Älä käytä (Do Not Use)

• MTU > Automaattinen (Automatic)

• UPnP > Kytke päälle (Enable)

6. Tallenna asetukset painamalla X-painiketta.

7. Valitse Testaa yhteys (Test Connection).

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Poista Netflix-sovelluksen asennus

1. Siirry PS3:n aloitusnäytölle painamalla PS-painiketta >  Lopeta (Quit) > Kyllä (Yes).

2. Siirry TV-/Videopalvelut-kohtaan (TV/Video Services) ja korosta Netflix.

3. Paina kolmiopainiketta.

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse Kyllä (Yes).

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

1. Siirry PS3:n aloitusnäytölle painamalla PS-painiketta >  Lopeta (Quit) > Kyllä (Yes).

2. Siirry TV-/Videopalvelut-kohtaan (TV/Video Services) ja valitseNetflix.

3. Valitse Kyllä (Yes) ladataksesi sen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

PlayStation 4

Tarkista PlayStationin DNS-asetukset

1. Siirry päävalikkoon ja valitse sitten Asetukset (Settings).

2. Valitse Verkko (Network) > Määritä verkkoyhteys (Set Up Internet Connection).

3. Valitse käyttämäsi yhteystyyppi:

• Valitse kohdasta Käytä langatonta yhteyttä (Use Wi-Fi) Mukautettu (Custom), ja valitse sitten Wi-Fi-verkkosi.

• Valitse kohdasta Käytä LAN-kaapelia (Use a LAN Cable) Mukautettu (Custom) > Toimintatila (Operation mode).

4. Valitse seuraaville asetuksille nämä vaihtoehdot:

• IP-osoitteen asetukset (IP Address Settings) > Automaattinen (Automatic)

• DHCP-isäntä (DHCP Host) > Älä määrittele (Don't Specify)

• DNS-asetukset (DNS Settings) > Automaattinen (Automatic)

• Välityspalvelin (Proxy Server) > Älä käytä (Don't Use)

• MTU-asetukset (MTU Settings) > Automaattinen (Automatic)

5. Valitse Testaa yhteys (Test Connection).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-sovelluksen asennus ja asenna se uudestaan

1. Aloita PS4:n aloitusnäytöstä.

• Jos et vielä ole aloitusnäytöllä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna ja valitse Sulje sovellus (Close Application) ja sen jälkeen OK.

2. Siirry TV ja video (TV & Video) ‑osioon ja korosta Netflix.

3. Paina ohjaimen Valinnat-painiketta (Options).

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse OK.

Huomautus:
    Netflix-sovelluksen poistaminen ei poista Netflix-kuvaketta PS4:n aloitusnäytöltä.
  6. Valitse Netflix-kuvake. PlayStation-myymälä (PlayStation Store) avautuu.

7. Valitse Lataus-kuvake (Download).

8. Kun Netflixin lataus on valmis, valitse Käynnistä (Start).

9. Kirjaudu sisään Netflix-tiliisi ja kokeile striimata uudelleen.

• Sinua saatetaan ensin pyytää kirjautumaan sisään PlayStation Network (PSN) -tiliisi.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

Xbox 360

Tarkista Xboxin DNS-asetukset

1. Paina ohjaimen Opas (Guide) -painiketta.

2. Siirry asetuksiin (Settings) ja valitse Järjestelmäasetukset (System settings).

3. Valitse Verkkoasetukset (Network Settings).

4. Valitse ensin verkko ja sitten Määritä verkko (Configure Network).

5. Valitse DNS-asetukset (DNS Settings) ja sitten Automaattinen (Automatic).

6. Katkaise Xboxin virta ja kytke virta uudestaan.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-sovelluksen asennus ja asenna se uudestaan

Poista Netflix-sovelluksen asennus (Uninstall Netflix)

1. Siirry Xbox 360 Kojelaudassa kohtaan Sovellukset (Apps) > Omat sovellukset (My Apps).

2. Korosta Netflix-sovellus.

3. Paina X-painiketta, niin että sovellustiedot tulevat esiin.

4. Valitse Poista (Delete) > Kyllä (Yes).

Asenna Netflix-sovellus uudestaan (Reinstall Netflix)

1. Siirry Xbox 360 Kojelaudasta kohtaan Sovellukset (Apps).

2. Lataa sovellus valitsemalla Netflix.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

Xbox One

Tarkista Xboxin DNS-asetukset

1. Paina Xbox-näppäintä avataksesi Oppaan (Guide).

2. Valitse Profiili ja järjestelmä -valikossa (Profile & system) Asetukset (Settings).

3. Valitse Yleistä (General) > Verkkoasetukset (Network Settings) > Lisäasetukset (Advanced Settings) > DNS-asetukset (DNS Settings).

4. Valitse Automaattinen (Automatic).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-sovelluksen asennus ja asenna se uudestaan

Poista Netflix-sovelluksen asennus:

1. Aloita Xbox Kojelaudasta (Xbox Dashboard).

2. Valitse Omat pelit ja sovellukset (My Games & Apps).

Huomautus:
    Sinun on ehkä vieritettävä näyttöä alaspäin, jotta näet tämän vaihtoehdon.
  3. Valitse Sovellukset (Apps) vasemmalla olevista vaihtoehdoista.

4. Korosta Netflix-sovellus ja paina ohjaimen Valikko-painiketta (Menu).

5. Valitse Hallitse sovelluksia (Manage App).

6. Valitse Poista kaikki asennukset (Uninstall All).

7. Vahvista valitsemalla Poista kaikki asennukset (Uninstall All) uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen:

1. Aloita Xbox Onen aloitusruudulta (Home).

2. Vieritä oikealle ja valitse Kauppa (Store).

3. Valitse Sovellukset (Apps) -osiosta Netflix.

Huomautus:
    Jos Netflix ei ole näkyvissä, etsi Netflix valitsemalla Hae kaikki sovellukset (Search all apps).
  4. Valitse Asenna (Install).

5. Kun sovelluksen lataus on valmis, valitse Käynnistä (Launch), niin pääset kirjautumaan ja kokeilemaan Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

Kaikki muut laitteet

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Toimi näin

Jos laitteessasi näkyvässä virheilmoituksessa on myös suluissa ( ) olevia numeroita, kokeile tehdä haku ohjekeskuksessa saamallasi virhekoodilla. Juuri kyseisen ongelman korjaamiseen saattaa olla ohjeartikkeli.

Jos ongelma ei korjaannu näillä ohjeilla tai ongelmaasi vastaavaa artikkelia ei löytynyt, pyydä apua asiakaspalvelusta.