Näin vaihdat tai päivität salasanan

Salasanan vaihtaminen

Jos tiedät salasanasi ja pystyt kirjautumaan Netflixiin, mutta haluat vaihtaa sen, siirry osoitteeseen netflix.com/password. Voit myös mennä Tili-sivullesi ja valita kohdan Vaihda salasana jossain muussa kuin lapsen profiilissa.

Salasanan päivittäminen

Jos et voi kirjautua sisään tai et muista salasanaasi, sinun on päivitettävä se sähköpostilla tai tekstiviestillä (jos olet jo lisännyt tilillesi puhelinnumeron).

Jos et muista rekisteröitymiseen käyttämääsi sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa, saatat pystyä palauttamaan tilisi maksutietojesi avulla.

Salasanan päivittäminen sähköpostilla

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

2. Valitse Sähköposti.

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Lähetä sähköpostilla.

4. Saat Netflixiltä salasanan päivittämistä koskevan sähköpostin. Sähköpostin pitäisi saapua muutaman minuutin kuluessa.

5. Napauta tai klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä, niin sinut kirjataan sisään Netflixiin automaattisesti.

6. Sinua pyydetään luomaan uusi salasana kirjauduttuasi sisään. Uusi salasana ei voi olla sama kuin viimeisin salasanasi.

Linkki on vanhentunut

• Sähköpostissa oleva linkki on voimassa 24 tuntia. Jos linkki on vanhentunut, voit lähettää itsellesi uuden sähköpostin osoitteessa netflix.com/loginhelp.

En saanut sähköpostia

1. Tarkista roskaposti ja mainokset sekä kaikki luomasi sähköpostisuodattimet.

2. Jos et löydä salasanan päivitysviestiä mistään kansiosta, lisää info@account.netflix.com yhteystietoihisi. Lähetä sitten itsellesi salasanan päivitysviesti uudelleen.

3. Jos et vieläkään saa salasanan päivitysviestiä, sähköpostipalvelussasi voi olla viivettä. Odota viisi tuntia ja tarkista saapuneet viestisi uudelleen.

Linkki ei toimi

1. Poista kaikki sähköpostissasi olevat Netflixin salasanan päivitysviestit.

2. Kun olet poistanut sähköpostit, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Tämä kirjaa sinut ulos ja siirtää sinut takaisin etusivulle.

3. Siirry osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

4. Valitse Sähköposti.

5. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Lähetä sähköpostilla.

6. Siirry takaisin sähköpostiisi ja seuraa uuden Netflix-päivitysviestin ohjeita.

Jos ongelma jatkuu yhä, yritä päivittää salasana toisella tietokoneella, matkapuhelimella tai tabletilla.

Tämä salasana ei ole turvallinen, tai se on liian yleinen

Jos saat ilmoituksen Tämä salasana ei ole turvallinen, tai se on liian yleinen, kun yrität päivittää salasanaa, se tarkoittaa, että valitsemasi salasana on vuodettujen tai usein käytettyjen salasanojen listalla, emmekä voi sallia sitä turvallisuussyistä. Sinun on valittava toinen salasana.

Salasanan päivittäminen tekstiviestillä

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

2. Valitse Tekstiviesti.

3. Anna Netflix-tilisi puhelinnumero.

4. Valitse Lähetä tekstiviesti.

5. Saat vahvistuskoodin tekstiviestillä. Syötä saamasi koodi päivittääksesi salasanan. Koodi on voimassa 20 minuuttia.

6. Kun olet syöttänyt koodin, sinua pyydetään luomaan uusi salasana. Uusi salasana ei voi olla sama kuin viimeisin salasanasi.

Puhelinnumeroa ei ole liitetty tiliin
Jos et ole lisännyt puhelinnumeroa tilillesi, sinun on päivitettävä salasana sähköpostilla. Kun olet kirjautunut sisään, voit lisätä puhelinnumeron milloin vain Tili-sivulla valitsemalla Lisää puhelinnumero. Jos tililläsi oleva puhelinnumero ei ole enää voimassa, siirry Tili-sivulle ja valitse Vaihda puhelinnumero.

Palauta tilitiedot käyttämällä laskutustietoja

Jos maksat Netflixistä luotto- tai pankkikortilla:

1. Tarvitset luotto- tai pankkikorttisi numeron.

2. Siirry osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

3. Valitse En muista sähköpostiosoitettani tai puhelinnumeroani.

• Jos näytöllä ei ole tätä vaihtoehtoa, palautus laskutustietojen perusteella ei ole käytettävissä alueellasi. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua.

4. Anna tilin yhteydessä käytetyt etu- ja sukunimi sekä tiliin liitetty luotto- tai pankkikortin numero.

5. Valitse Etsi tili.

6. Jos löydämme tilisi antamillasi tiedoilla, lähetämme salasanan päivitysviestin tilisi sähköpostiosoitteeseen.

Jos laskutuksesi tapahtuu kolmannen osapuolen kautta, etkä voi kirjautua sisään:

Jos maksat Netflixistä kolmannen osapuolen kautta tai tilauksesi sisältyy johonkin pakettiin, etsi kyseisen kolmannen osapuolen nimi ohjekeskuksestamme löytääksesi oikean artikkelin. Katso sitten ohjeet kohdasta ”En pysty kirjautumaan sisään Netflixiin”.

Jos et maksa Netflixistä pankki- tai luottokortilla, saat apua ottamalla meihin yhteyttä.