Netflixin virhe U7361-1253-800705AA

Jos saat Windows-tietokoneella virhekoodin U7361-1253-800705AA, se tarkoittaa yleensä, että tietokone on päivitettävä. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Windows 10

Päivitä Windows

1. Paina näppäimistön Windows-painiketta.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Päivittäminen ja suojaus (Update & security).

4. Windows tarkistaa päivitykset. Jos päivityksiä ei tarkisteta, valitse Tarkista päivitykset (Check for updates).

5. Kun päivitykset on asennettu, käynnistä tietokone uudelleen ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Asenna Windowsin Media Feature Pack ‑päivitys

Jos käytät versiota Windows 10 N tai Windows 10 KN, suosittelemme, että lataat Windows Media Feature Pack -päivityksen. Kun lataus on valmis, käynnistä tietokone uudelleen ja kokeile Netflixiä uudestaan. Voit tarkistaa, mikä Windows-versio sinulla on käytössä, etsimällä Windowsista osion Järjestelmän tiedot (About your PC).

Huomautus:
Jos et näe Windows 10 -versiollesi tarkoitettua Windows Media Feature Pack -päivitystä, kysy Microsoftilta, mikä Windows Media Feature Pack -päivitys sopii tietokoneellesi.

Windows 11

Päivitä Windows-versiosi

Hae alla olevista linkeistä ohjeet Windows-versiosi päivitysten tarkistamiseen ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.

Tietokoneet, joissa on Windows XP tai Vista, eivät voi päivittää Netflixin tukemaan versioon. Suosittelemme käyttämään tietokonetta, johon on asennettu Windows 10 tai uudempi versio.