Netflixin käyttäminen Roku TV:llä

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Roku TV:llä! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä, tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin käyttäminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflix on saatavana kaikkiin Roku-televisioihin. Lue lisää Roku-televisioita tarjoavista merkeistä Rokun verkkosivuilta. Roku-televisioiden Netflix-ominaisuudet:

Tuetut alueet:
Netflix on saatavana maailmanlaajuisesti, ja useimmat Netflix-laitteet toimivat maasta riippumatta. Tietyt vanhemmat laitteet saattavat kuitenkin toimia vain siinä maassa, josta ne on hankittu. Lisätietoja on tuettujen alueiden kartassa. Jos harkitset uuden laitteen ostoa, tarkista valmistajalta, tukeeko laite Netflixiä omalla alueellasi.

Vanhemmat laitteet saattavat kehottaa sinua käymään sivulla netflix.com/activate määrittelemässä laitteesi. Nämä laitteet tukevat Netflixiä ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei kategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus:
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Katso ohjeet, kuinka tekstitykset, kuulovammaistekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni (mukaan lukien 5.1-tilaääni) otetaan käyttöön monissa TV-sarjoissa ja elokuvissa. Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan, ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Laitteet, jotka eivät tue mukauttamista, näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Ennen kuin voit katsoa Netflixiä Rokulla, sinun pitää luoda Roku-tili Roku-verkkosivustolla. Kun olet luonut tilin, seuraa alla olevia ohjeita Roku TV:lle.

Haier Roku TV

1. Valitse aloitusnäytössä Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

3. Kirjoita jäsentiedoissasi käyttämäsi sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.

4. Kirjoita tilisi salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

5. Valitse Käynnistä.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Hisense Roku TV

1. Valitse aloitusnäytössä Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

3. Kirjoita jäsentiedoissasi käyttämäsi sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.

4. Kirjoita tilisi salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

5. Valitse Käynnistä.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Insignia Roku TV

1. Valitse aloitusnäytössä Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

3. Kirjoita jäsentiedoissasi käyttämäsi sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.

4. Kirjoita tilisi salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

5. Valitse Käynnistä.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Sharp Roku TV

1. Valitse aloitusnäytössä Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

3. Kirjoita jäsentiedoissasi käyttämäsi sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.

4. Kirjoita tilisi salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

5. Valitse Käynnistä.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

TCL Roku TV

1. Valitse aloitusnäytössä Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

3. Kirjoita jäsentiedoissasi käyttämäsi sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.

4. Kirjoita tilisi salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

5. Valitse Käynnistä.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Haier Roku TV

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.

3. Valitse oikealla oleva rataskuvake .

4. Valitse Kirjaudu ulos.

5. Vahvista valitsemalla Kyllä.

6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Hisense Roku TV

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.

3. Valitse oikealla oleva rataskuvake .

4. Valitse Kirjaudu ulos.

5. Vahvista valitsemalla Kyllä.

6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Insignia Roku TV

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.

3. Valitse oikealla oleva rataskuvake .

4. Valitse Kirjaudu ulos.

5. Vahvista valitsemalla Kyllä.

6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Sharp Roku TV

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.

3. Valitse oikealla oleva rataskuvake .

4. Valitse Kirjaudu ulos.

5. Vahvista valitsemalla Kyllä.

6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

TCL Roku TV

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.

3. Valitse oikealla oleva rataskuvake .

4. Valitse Kirjaudu ulos.

5. Vahvista valitsemalla Kyllä.

6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella joillakin Insignian, TCL:n ja Sharpin Roku TV:illä. Suoratoistoon Ultra HD:na tarvitset:

• Ultra HD -televisio 2014 tai uudempi, jossa on Netflix-sovellus.

• Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa Netflix.com/ChangePlan.

• Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.

• Striimauslaatu on asetettu tasolle korkea tai automaattinen. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

globe