Netflixin virhe U7363-1260-8004B823

Jos saat Windows-tietokoneella virhekoodin U7363-1260-8004B823, virhe tarkoittaa yleensä sitä, että tallennetuissa tiedoissa tai asetuksissa on ongelma. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Poista Netflix-sovelluksen asennus ja asenna se uudestaan

Poista Netflix-sovelluksen asennus

Huomautus:
Netflix-sovelluksen asennuksen poistaminen poistaa myös kaikki nimikkeet, jotka olet ladannut laitteeseen.
  1. Kirjoita Käynnistä-valikossa (Start) Netflix.

2. Kosketa tai klikkaa hiiren kakkospainikkeella Netflix-sovellusta ja pidä se painettuna.

3. Näkyviin tulee ponnahdusvalikko. Valitse Poista asennus (Uninstall).

4. Valitse Poista asennus (Uninstall) uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

1. Valitse Käynnistä (Start) -valikosta Kauppa (Store).

2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Haku (Search).

3. Kirjoita hakukenttään Netflix ja paina Enter.

4. Valitse hakutuloksista Netflix.

5. Valitse Asenna (Install).

• Jos sinua kehotetaan kirjautumaan sisään, kirjaudu sisään Microsoft-tiedoillasi.

6. Kun asennus on valmis, käynnistä sovellus ja kokeile Netflixiä uudelleen.