Netflixin interaktiiviset sarjat ja elokuvat

Ne ovat Netflixissä olevia sarjoja, elokuvia ja visailuja, joissa sinä voit esimerkiksi ohjata tarinaa tai vastata kysymyksiin. Joissakin interaktiivisissa spesiaaleissa saat päättää, mitä seuraavaksi tapahtuu, kun taas toiset ovat enemmänkin visailuja.

Voit katsoa interaktiivisia spesiaaleja useimmilla uusilla laitteilla, kuten

• älytelevisioilla

• striimauslaitteilla

• pelikonsoleilla

• tietokoneen selaimilla

• Android-puhelimet ja -tabletit

• iPhoneilla, iPadeilla ja iPod toucheilla.

Varmista, että laitteessasi on uusin versio Netflix-sovelluksesta, niin pääset kokeilemaan näitä spesiaaleja.

Jos laitteesi tukee interaktiivisia spesiaaleja, joku näistä merkeistä näkyy saatavilla olevan nimikkeen kuvan alareunassa.

Laitetta ei tueta

Jos saat ilmoituksen, että laitettasi ei tueta, päivitys voi korjata ongelman. Voit myös kokeilla jotakin toista laitetta, jossa on Netflix.

Laitteesi päivittäminen ei takaa sitä, että interaktiiviset spesiaalit toimivat siinä.

Televisiot, pelikonsolit ja televisioihin liitettävät striimauslaitteet

Varmista, että laite on päivitetty. Jos et osaa päivittää laitteesi järjestelmäohjelmistoa, lue laitteen käyttöohje tai ota yhteyttä valmistajaan.

Android-puhelimet ja -tabletit

Vaatii Netflix-sovelluksen uusimman version, jonka saa Google Play Kaupasta. Lue Netflix-sovelluksen päivittäminen Android-laitteessa.

iPhone, iPad tai iPod touch

Vaatii Netflix-sovelluksen uusimman version, jonka saa App Storesta. Lue Netflix-sovelluksen päivittäminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Tietokoneet

Interaktiiviset spesiaalit toimivat selaimessa. Lue Netflixin tukemat selaimet ja varmista, että sinulla on selaimen uusin versio.

Ei tueta:

• Apple TV

• 1.–3. sukupolven Chromecast ja Ultra (mutta tuettuja ovat Chromecast-mallit, joissa on Google TV)

• Netflix-sovellus Windows-tietokoneessa ja -tabletissa (mutta katselu onnistuu selaimessa)

• Tesla-kosketusnäytöt