Tilgjengelighet på Netflix

Du har alternativer som kan kontrollere hvordan du åpner og ser på Netflix. Følgende tilgjengelighetsfunksjoner er tilgjengelige for personer som har hørsels-, syns- eller bevegelighetsbehov.

Hørseltekniske hjelpemidler

Du kan bruke mange forskjellige former for høreapparater, som hodesett, høreapparater, hodetelefoner eller teleslynger til å lytte til seriene og filmene du ser på.

Synstolkning

Synstolkning kommer med flere opplysninger om hva som skjer på skjermen, deriblant ansiktsuttrykk, fysiske handlinger og sceneendringer. Netflix har et stort utvalg av serier og filmer med synstolkning.

Lysstyrkekontroller

Øk eller reduser lysstyrken på en film eller serie mens du ser på mobile enheter.

Skriftstørrelseskontroll

For å se en større skriftstørrelse i Netflix-appen må du oppdatere innstillingene på iOS- eller Android-mobilenheten din.

Tastatursnarveier

Du kan styre avspillingen av serier og filmer ved hjelp av hurtigtaster på datamaskinen din. Kontrollen omfatter spille av / pause, spole fremover og bakover, samt innstillinger for skjermstørrelse og volum.

Hastighetskontroller for avspilling

Øk eller reduser avspillingshastigheten  til en film eller serie mens du ser på mobile enheter.

Skjermlesere

Du kan navigere Netflix med mange populære skjermlesere som leser opp tekst.

Undertekster og tekstet for hørselshemmede

Undertekster viser dialogen som tekst, slik at du kan lese den på skjermen din. Tekstet for hørselshemmede beskriver mer enn bare dialogen for å formidle flere detaljer om lyd i filmer eller serier. Du kan endre skrifttype, størrelse, skyggelegging og bakgrunnsfarge for teksting og undertekster. Hvis du har spørsmål om teksting for hørselshemmede på Netflix, kan du ta kontakt med oss.

Talekommandoer

Du kan finne og spille av filmer og serier ved hjelp av talekommandoer på Netflix. Det finnes mange taleaktiverte fjernkontroller og stemmeaktiverte assistenter som gjør det mulig å bare bruke stemmen.