Topp 10-lister vises ikke

Topp 10 serier og Topp 10 filmer er lister som vises på Netflix-startskjermen, og de oppdateres daglig med de mest populære titlene på Netflix. Hvis de er tilgjengelige i regionen din, vil Topp 10-lister med de mest sette titlene i landet ditt automatisk vises på enheten din. Topp 10-listene er også tilgjengelige på top10.netflix.com og oppdateres ukentlig.

Hvis du ikke ser Topp 10-listene på enheten din, kan du følge disse trinnene for å løse problemet.

Topp 10-lister er ikke tilgjengelige i Netflix-appen for Apple TV eller Windows-datamaskiner.

Sjekk om en VPN er slått på

Topp 10-lister vises kanskje ikke hvis du bruker en VPN som endrer land eller Internett-lokasjonen din. Finn ut mer om bruk av VPN med Netflix.

Hvis du bruker en VPN, kan du prøve å slå den av.

Følg fremgangsmåten nedenfor hvis du er usikker på om VPN er slått på.

Merk:
Enkelte antivirusprogrammer leveres med en VPN som kanskje er aktivert. Ta kontakt med leverandøren av antivirusprogrammet for å få mer informasjon eller hjelp.
  1. Åpne en nettleser på en datamaskin eller mobil enhet som er tilkoblet samme nettverk som enheten med problemer.

2. Gå til fast.com. Netflix starter en tilkoblingstest.

3. Når testen stopper, trykker du på Vis mer informasjon.

4. Noter deg landet ved siden av Klient.

5. Hvis landet ikke stemmer med stedet du befinner deg, betyr det at enheten eller nettverket har en aktiv VPN-tjeneste. Prøv å slå den av, og prøv deretter Netflix på nytt. Kontakt VPN-leverandøren din for å få hjelp til å slå av VPN.

Netflix kundeservice kan ikke hjelpe til med å slå av en VPN-tjeneste fordi fremgangsmåten er forskjellig for hver VPN-app eller -tjeneste.

Hvis det ikke hjelper å slå av VPN, eller stedet på fast.com stemmer med stedet du befinner deg, går du til de neste trinnene.

Kontroller aldersgrensen på profilen

Topp 10-lister vises kanskje ikke hvis en serie eller film på listen har en aldersgrense som ikke er tillatt eller begrenses av innstillingene på Netflix-profilen din.

Du kan endre profilens tillatte aldersgrense og andre foreldrekontroller i Profil- og foreldreinnstillinger på kontoen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Foreldrekontroll på Netflix.

Oppdater Netflix-appen

Topp 10-lister vises kanskje ikke hvis Netflix-appen på enheten din ikke er oppdatert til den nyeste versjonen.

Følg trinnene for enheten din for å oppdatere appen.

TV eller strømmeenhet

Trinnene for å oppdatere apper eller programvare varierer avhengig av TV-ens eller strømmeenhetens merke eller modell. De fleste enheter mottar appoppdateringer automatisk, men du kan vanligvis oppdatere apper eller programvare i menyen for Innstillinger eller System.

Hvis du vil ha trinnene for å oppdatere appene på TV-en eller strømmeenheten, kan du sjekke bruksanvisningen som fulgte med den eller ta kontakt med selskapet som har produsert enheten.

Amazon Fire TV/Stick

Se etter fastvareoppdateringer
  1. Trykk på Hjem (Home) hjem-knapp på fjernkontrollen til Fire TV.

2. Velg Innstillinger (Settings) innstillinger-meny > Min Fire TV (My Fire TV) > Om (About).

3. Velg Se etter systemoppdatering (Check for system update) eller Installer systemoppdatering (Install System Update).

Merk:
    Det kan hende du må installere flere oppdateringer for å bli oppdatert til den nyeste fastvareversjonen.
  4. Prøv Netflix på nytt.

Telefon eller nettbrett med Android

Oppdater Netflix-appen

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, kan du åpne Netflix-siden i Play Butikk og trykke på Oppdater.

Du kan også oppdatere Netflix-appen ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på Play Butikk-appen. Hvis du ikke har den, kan det hende at du må løse et problem med Play Butikk.

2. Skriv inn "Netflix" i søkefeltet.

3. Trykk på Netflix-appen i listen. Hvis du ikke finner Netflix-appen, kan du følge trinnene i denne artikkelen i stedet.

4. Trykk på Oppdater. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at nettleseren allerede er oppdatert.

iPhone eller iPad

Oppdater Netflix-appen
  1. Gå til startskjermen og trykk på App Store.

2. Trykk på Søk og skriv inn "Netflix".

3. Finn og trykk på Netflix, og trykk så på Oppdater. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, følg Apples trinn for å tilbakestille det.

4. Prøv Netflix på nytt når oppdateringen er fullført.

Fire-nettbrett

Oppdater Netflix-appen
  1. Gå til startskjermen og trykk på Appstore.

2. Trykk på Meny menyknapp øverst til venstre, og trykk deretter på App-oppdateringer.

3. Finn Netflix-appen i listen og trykk på Oppdater. Hvis du ikke ser Netflix-appen i listen, er den allerede oppdatert.

4. Når oppdateringen er fullført, trykker du på Åpne og prøver Netflix på nytt.