Slik bruker du Netflix på en Blu-ray-spiller fra Denon

Velkommen til Netflix på en Denon Blu-ray-spiller eller hjemmekinosystem! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge ut av Netflix

Netflix er tilgjengelig på mange Blu-ray-spillere fra Denon. Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig på Blu-ray-spillere fra Denon i USA, Canada, Latin-Amerika, Europa, Australia og New Zealand.

Navigering
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori, for eksempel komedie, drama eller serier vi viser basert på hva du har sett før.

Oppløsning
De fleste enheter kan strømme Netflix med høy oppløsning gjennom raske Internett-tilkoblinger og vil spille av Netflix med maksimal støttet oppløsning.

Foreldrekontroll
Du kan bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du slår på undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange serier og filmer. Det finnes mange enheter som lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter viser enten undertekster og teksting i standardvisning, eller er ikke konfigurert for å vise undertekster.

For å koble en Denon Blu-ray-spiller eller hjemmekinoanlegg til Netflix-kontoen din, må du først være på hovedskjermbildet (Home) og følge trinnene nedenfor.

Legg merke til at Netflix kun er tilgjengelig på Blu-ray-spillere fra Denon i USA, Canada, Latin-Amerika, Europa, Australia og New Zealand.

1. Velg Netflix.

2. Velg JaEr du Netflix-medlem? -skjermen.

3. Angi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen, og velg deretter Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.