Slik bruker du Netflix på Nvidia Shield TV Android-strømmespillere

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på Nvidia Shield TV Android-strømmespillere, blant annet hvordan du kan konfigurere og logge ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om Netflix fungerer på enheten din, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logg av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgjengelig på utvalgte Nvidia Shield TV Android-strømmespillere. Strømmefunksjoner på støttede enheter omfatter:

Støttede regioner:
Netflix er tilgjengelig på Nvidia Shield TV Android-strømmespillere i alle regioner der Netflix-tjenesten er tilgjengelig.

Navigering
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori (for eksempel komedier, dramaer eller serier) vi viser basert på hva du har sett før.

Oppløsning
De fleste enheter kan strømme Netflix med høy oppløsning gjennom raske Internett-tilkoblinger og vil spille av Netflix med maksimal støttet oppløsning.

Foreldrekontroll
Du kan slå på foreldrekontroll på individuelle profiler.

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du slår på undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange serier og filmer. Med mange enheter kan du velge utseende på undertekster og teksting. Enkelte enheter viser enten undertekster og teksting i standardvisning, eller er ikke konfigurert for å vise undertekster.

På enkelte enheter kan du også strømme utvalgte titler med Dolby Atmos-lyd.

Følgende Nvidia Shield TV Android-strømmespillere støtter Dolby Atmos:

• Shield TV (2019)

• Shield TV Pro (2019)

For å koble en Nvidia Shield TV Android-strømmespiller til Netflix-kontoen din må du først være på hovedskjermbildet (Home) og deretter følge trinnene nedenfor.

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn (Member Sign In).

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Fortsett.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på alle Nvidia Shield TV Android-strømmespillere. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix, koblet til Android-TV-en din fra Nvidia Shield via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).

• Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Du kan finne ut hvilket abonnement du har på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil Internett-tilkoblingshastighet på 25 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk eller Høy. Du finner mer informasjon om innstillinger for videokvalitet i artikkelen Avspillingsinnstillinger.

Netflix er tilgjengelig i HDR på Nvidia Shield TV og Nvidia Shield TV Pro. For å strømme i HDR trenger du:

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En strømmeenhet som støtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• En smart-TV som støtter enten Dolby Vision eller HDR10, koblet til enheten via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI1-porten).

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Høy.