Bruke Netflix på en Nvidia Shield Android TV-strømmespiller

Velkommen til Netflix på en Nvidia Shield Android TV-strømmespiller! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgjengelig på utvalgte Nvidia Shield Android TV-strømmespillere. Strømmefunksjoner på støttede enheter omfatter:

Støttede regioner:
Netflix er tilgjengelig på Nvidia Shield Android strømmespillere i alle regioner der Netflix-tjenesten er tilgjengelig.

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste (My List). Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og spiller av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet for å få mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer understekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange serier og filmer. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller vil ikke være konfigurert for å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Med Netflix kan du bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

For å koble en Nvidia Shield Android TV-strømmespiller til Netflix-kontoen din må du først være på hovedskjermbildet (Home) og deretter følge trinnene nedenfor.

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn (Member Sign In).

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Logge av Netflix
  1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger til venstre for å åpne menyen, deretter velger du Innstillinger.

• Hvis du ikke ser en meny når du navigerer til venstre, naviger opp og velg Innstillinger eller tannhjulikonet tannhjulikon.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger eller tannhjul-ikonet:

1. Gå til Netflix-appen, og bruk pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på alle Nvidia Shield Android TV-strømmespillere. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix, koblet til Android-TV-en din fra Nvidia Shield via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).

• Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Du kan finne ut hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil Internett-tilkoblingshastighet på 25 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk eller Høy. Du finner mer informasjon om innstillinger for videokvalitet i artikkelen Avspillingsinnstilling.

Netflix er tilgjengelig i HDR på Nvidia Shield og Nvidia Shield Pro. For å strømme i HDR trenger du: