Netflix-fout U7361-1254-C0000142

Als de foutcode U7361-1254-C0000142 optreedt op je Windows 10-computer of -tablet, samen met de volgende melding:

Er is een fout opgetreden
We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel. Probeer het later opnieuw of selecteer een andere titel.

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Uitloggen bij Netflix
  1. Selecteer Meer opties meer opties rechtsboven in de Netflix-app.

2. Selecteer Uitloggen.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.