Stranger Things 3: The Game - Help en ondersteuning

Kies een van de twaalf speelbare personages uit Stranger Things 3 en zoek je weg in een pixelversie van Hawkins. Trek samen met iemand anders op of ga alleen het Ondersteboven binnen.

Over de game

Platforms: Android-telefoon en -tablet, iPhone, iPad of iPod touch

Gamecategorie: Avontuur/actie/role-playing

Aantal spelers: Singleplayer en multiplayer (lokale co-op)

Offline spelen: Ja

Cloudopslag: Nee

Deze game gebruikt geen cloudopslag. Als je de installatie van de game ongedaan maakt of de game op een ander apparaat speelt, start je vanaf het begin.

Beoordeling van content: Bekijk de game in de Google Play Store of de App Store.

Talen: Arabisch, Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Kroatisch, Maleis, Nederlands, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Roemeens, Russisch, Spaans (Castiliaans), Spaans (Latijns-Amerika), Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Zweeds

Developer: BonusXP

Downloaden

Vereisten

Als je wilt spelen, moet je de game eerst op je apparaat installeren. Je hebt het volgende nodig:

• Een compatibel apparaat:

• Android-telefoon of -tablet met Android 8.0 of hoger

• iPhone, iPad, of iPod touch met iOS/iPadOS 15 of hoger

• Een actief Netflix-abonnement

• Een internetverbinding voor het downloaden en installeren van de game

• Voldoende opslagruimte op je apparaat

Installatie

Android-telefoons en -tablets

Vanuit de Netflix-app

De Netflix-app bevat een rij met Netflix Games in het startscherm en een tabblad Games onderaan.

1. Veeg van het startscherm in de app naar beneden om de rij Netflix Games of tik op het tabblad Games.

2. Tik op de game en tik op Game downloaden. De Play Store wordt geopend.

3. Tik op Installeren.

• Afhankelijk van de game en de instellingen van je apparaat verschijnt mogelijk een scherm Toestemmingen. Kies Accepteren.

4. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen nadat de game is gedownload.

• Nadat je een game hebt geïnstalleerd, kun je deze vinden in de rij Netflix Games van de Netflix-app. Mogelijk staat de game in het startscherm van je apparaat of in de app-lade.

5. Kies je profiel en begin met spelen.

Vanuit de Play Store

Je kunt ook naar een bepaalde game zoeken in de Google Play Store.

1. Open de Play Store en zoek naar de game op naam of zoek op 'Netflix Games'.

2. Selecteer de game in de zoekresultaten en tik op Installeren

• Afhankelijk van de game en de instellingen van je apparaat verschijnt mogelijk een scherm Toestemmingen. Kies Accepteren.

3. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen na de installatie.

• Nadat je een game hebt geïnstalleerd, kun je deze vinden in de rij Netflix Games van de Netflix-app. Mogelijk staat de game in het startscherm van je apparaat of in de app-lade.

4. Tik op Doorgaan en log in met het e-mailadres en wachtwoord van je Netflix-account als dit wordt gevraagd

5. Kies je Netflix-profiel en begin met spelen.

Netflix Games zijn niet beschikbaar voor Kids-profielen. Een game is mogelijk niet zichtbaar voor een profiel als dit een lagere leeftijdsclassificatie heeft dan de game. Ook kan het zijn dat je apparaat niet compatibel is met de game.

iPhone, iPad en iPod touch

Vanuit de Netflix-app

De Netflix-app bevat een rij met Netflix Games in het startscherm.

1. Scrol in het startscherm naar beneden naar de rij Netflix Games.

2. Tik op de game en tik dan op Game downloaden. De App Store wordt geopend.

3. Selecteer Downloaden of tik op het pictogram Cloud.

4. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen nadat de game is gedownload.

• Nadat een game is geïnstalleerd, kun je deze vinden in de rij Netflix Games van de Netflix-app. Mogelijk staat de game in het startscherm van je apparaat.

5. De game wordt gestart met het hoofdprofiel van het account. Tik op het pictogram Profiel in de game als je een ander account wilt kiezen en begin met spelen.

Vanuit de App Store

Je kunt ook naar een bepaalde game zoeken in de App Store.

1. Open de App Store en zoek naar de game op naam of zoek op 'Netflix Games'.

2. Selecteer de game in de zoekresultaten en selecteer Download of tik op het pictogram Cloud.

3. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen nadat de game is gedownload.

• Nadat de game is geïnstalleerd, kun je deze vinden in de rij Netflix Games van de Netflix-app. Mogelijk staat de game in het startscherm van je apparaat.

4. Als je wordt gevraagd om in te loggen, tik je op Volgende en log je in met het e-mailadres van je Netflix-account en je wachtwoord. Selecteer Inloggen.

5. Kies je profiel en begin met spelen.

Netflix Games zijn niet beschikbaar voor Kids-profielen. Een game is mogelijk niet zichtbaar voor een profiel als dit een lagere leeftijdsclassificatie heeft dan de game. Ook kan het zijn dat je apparaat niet compatibel is met de game.

Vragen over gameplay

Zit je ergens vast in de game? Vraag je je af hoe iets werkt? Heb je vragen over instellingen in de game? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de gameplay.

Mogelijke spoilers hieronder.

Een controller aansluiten om te spelen

Verbind een draadloze controller via Bluetooth om je personage te besturen. Xbox- en PlayStation-controllers worden officieel ondersteund, maar andere werken mogelijk ook.

Co-op met meerdere spelers inschakelen

Als je samen met een vriend(in) wilt gamen, moet je twee controllers via Bluetooth aansluiten op je apparaat. Zodra de controllers zijn aangesloten, kunnen jij en je vriend(in) het personage besturen en samen gamen.

Kan niet door een open deur naar een onbekende ruimte

Als je een ruimte nog niet hebt bezocht, ziet de deur eruit als een zwarte opening. Zodra je door de deur heen bent, worden de ruimte en de inhoud zichtbaar. Soms kunnen spelers niet door een open deur naar een onbekende ruimte omdat vijanden daar de toegang blokkeren.

• Oplossing: probeer een van de volgende opties om door de deur in de nieuwe ruimte te komen:

• Gebruik een speciale kracht met een omgevingseffect, zoals die van Elf en Lucas.

• Gebruik een skill waarmee je door vijanden kunt lopen, zoals die van Hopper en Joyce.

Ik zit vast in de tijdpuzzel in 'Hoofdstuk 6: E Pluribus Unum'

Voor de quest 'Invasion of Privacy' moet je snel na elkaar op twee knoppen drukken die zich tegenover elkaar bevinden in de garage van Murray. Daarvoor moet je beide personages vóór de knoppen plaatsen, op een van de knoppen tikken, van personage wisselen en op de andere knop tikken. En dit alles snel na elkaar. Doordat je weinig tijd hebt, kan dit lastig zijn.

• Oplossing: gebruik beide handen tijdens het spelen - een boven de timerknop en een boven de knop voor het wisselen van personage - zodat je sneller op beide knoppen kunt drukken.

Probleemoplossing/problemen

Algemene probleemoplossing

Heb je problemen omdat de game lag vertoont, vastloopt, pauzeert, een trage framerate heeft, een zwart scherm weergeeft of crasht? Probeer dan elk van de volgende stappen apart en kijk of het helpt.

• Sluit de game en start deze opnieuw.

• Als er een update voor de game beschikbaar is, download deze dan en probeer de game opnieuw.

• Start je apparaat opnieuw op.

Neem contact met ons op als geen van deze stappen het probleem oplost of als je ze steeds moet herhalen. Laat ons weten welke game je speelt en wat het probleem is.

Kun je niet vinden waarnaar je op zoek bent? Raadpleeg dan het artikel Netflix Games. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen.