Netflix-fout U7111-5005

Als de foutcode U7111-5005 optreedt op je Windows-computer, samen met de volgende melding:

Streamingfout
Je account is geblokkeerd vanwege een probleem met je betaling. Ga naar netflix.com/payment om bij te werken.

Dit betekent dat Netflix de betaling niet kan incasseren. Volg deze stappen om het probleem op te lossen.

Je accountstatus controleren op de Netflix-website

1. Ga naar je Account-pagina.

2. Volg de instructies in de melding bovenaan de pagina.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.