Netflix geeft de melding 'Je hebt te veel gedownloade video's. (VC2-CV2-M1-B22005)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Je hebt te veel gedownloade video's. Verwijder een video en probeer het opnieuw. (VC2-CV2-M1-B22005)

Dit bericht geeft aan dat je het maximale aantal gelijktijdige gedownloade titels bij dezelfde licentieovereenkomst hebt overschreden. Onze content is doorgaans in gebundelde titels van afzonderlijke studio's en distributeurs gelicentieerd. In sommige gevallen is het aantal titels onder dezelfde overeenkomst die je gelijktijdig kunt downloaden beperkt. We stellen deze limieten alleen in wanneer we dit volgens onze licentieovereenkomst verplicht zijn. Doorgaans kun je alle afleveringen van één seizoen van een serie wel gelijktijdig downloaden, maar als je meerdere afleveringen uit verschillende seizoenen van een serie downloadt, kan de foutmelding worden weergegeven.

Je kunt deze fout simpelweg oplossen door downloads die je al hebt bekeken te verwijderen.

Gedownloade titels verwijderen van je Windows 10-computer of -tablet

Om dit probleem op te lossen, kun je één of alle op je apparaat opgeslagen download(s) verwijderen.

Een gedownloade titel verwijderen van je Windows 10-apparaat

1. Klik of tik op het menupictogram .

2. Selecteer Mijn downloads (My Downloads).

3. Klik of tik in de rechterbovenhoek van je scherm op het bewerkingspictogram penpictogram.

4. Klik of tik op het pictogram Verwijderen prullenbakpictogram om de titel van je apparaat te verwijderen.

Alle gedownloade titels verwijderen van je Windows 10-apparaat

1. Klik of tik op het menupictogram .

2. Scrol omlaag en selecteer App-instellingen (App Settings).

3. Selecteer Verwijder alle downloads (Delete All Downloads).

4. Kies in het bevestigingsscherm Verwijderen (Delete).

5. Alle gedownloade titels worden verwijderd.

6. Probeer de serie of film opnieuw te downloaden.