Det står ”Denna titel är inte tillgänglig i din aktuella region”.

Om du stöter på felkoden E103 eller det här meddelandet:

Denna titel är inte tillgänglig i din aktuella region. Välj en annan titel. (This title is not available in your current region. Please select a different title.)

Det betyder att Netflix inte kan avgöra vilket land du befinner dig i för närvarande. Välj alternativet som bäst stämmer in på din situation för att lösa problemet.

Om serien eller filmen du tittade på inte längre finns tillgänglig

Ta en titt på de här anledningarna till att serien eller filmen du tittade på inte finns tillgänglig eller inte längre visas bland sökresultaten.

Om du använder en VPN-anslutning med Netflix

Det här felet kan uppstå om en VPN-anslutning är aktiv på din enhet eller ditt nätverk när du använder Netflix. Stäng av din VPN och prova Netflix igen för att åtgärda problemet.

Du kan läsa mer om VPN-anslutningar, hur du kontrollerar om VPN har aktiverats eller stänger av din VPN genom att gå till Titta på serier och filmer via en VPN-anslutning.

Om du är på resande fot eller nyligen har flyttat till ett annat land

De serier och filmer som finns tillgängliga på Netflix kan skilja sig åt beroende på land, och du kan behöva uppdatera din enhet.

Logga ut och logga sedan in på Netflix igen för att åtgärda problemet.

Se till att du har din e-postadress och ditt lösenord för Netflix nära till hands innan du loggar ut.

Om Netflix tror att du befinner dig i ett annat land

Om du inte är på resande fot och inte nyligen har flyttat till ett annat land eller en annan region, kan det hända att Netflix inte kan avgöra var du befinner dig baserat på din internetanslutning. Följ stegen i Netflix tror att jag befinner mig i ett annat land för att åtgärda problemet.