Interaktivt innehåll på Netflix

Interaktivt innehåll är ett nytt sätt att uppleva Netflix. I varje interaktiv titel kan du göra karaktärernas val och på så sätt bestämma vad som ska hända! Varje val leder till ett nytt äventyr så du kan titta om och om igen och uppleva en ny historia varje gång.

På vilka enheter kommer jag att kunna titta på interaktivt innehåll?

Interaktivt innehåll är tillgängligt på många nyare enheter, som smart-tv-apparater, streamingspelare, spelkonsoler och iOS-enheter med den senaste versionen av Netflix-appen.

• Interaktivt innehåll stöds för närvarande inte på Apple TV, Chromecast-enheter, datorer och surfplattor med Windows som kör Netflix-appen samt webbläsare som använder Silverlight.

• Ibland kan du behöva uppdatera enheten så att din TV har den senaste version av Netflix-appen. Om du är osäker på hur du uppdaterar systemprogramvaran på din tv kan du titta i bruksanvisningen eller kontakta tillverkaren. En uppdatering är ingen garanti för att din tv blir kompatibel med interaktivt innehåll.

• För anvisningar om hur man uppdaterar appen på iOS-enheter, se Hur uppdaterar jag Netflix-appen på iPhone, iPad eller iPod touch?

• Uppspelning på Android-enheter stöds endast för Stretch Armstrong: Rymningen (appversion 6.11 eller senare), Black Mirror: Bandersnatch (appversion 6.19 eller senare) och You vs Wild (appversion 7.4 eller senare).

Enheter som inte stöder interaktivt innehåll kommer att spela upp en linjär version av interaktiva titlar, eller be dig byta till en enhet som stöds. Linjära versioner innehåller inga valmöjligheter.

Vilket interaktivt innehåll kan jag se på Netflix?

Vi har flera originalserier med interaktivt innehåll, och det kommer mer.

• Mästerkatten i boken: Fångad i en saga, streamar nu.

• Buddy Thunderstruck: Kanske-högen, streamar nu.

• Stretch Armstrong: Rymningen, streamar nu.

• Minecraft: Story Mode finns nu.

• Minecraft: Story Mode finns endast på enheter som stöder interaktivt innehåll. Ingen linjär version finns tillgänglig.

• Om du försöker titta på Minecraft: Story Mode med en enhet som inte stöder interaktivt innehåll visas ett meddelande som ber dig byta till en enhet som stöds.

• Black Mirror: Bandersnatch finns nu.

• Black Mirror: Bandersnatch finns endast på enheter som stöder interaktivt innehåll. Ingen linjär version finns tillgänglig.

• Om du försöker titta på Black Mirror: Bandersnatch med en enhet som inte stöder interaktivt innehåll visas ett meddelande som ber dig byta till en enhet som stöds.

• You vs. Wild med Bear Grylls streamar nu.

• You vs. Wild finns endast på enheter som stöder interaktivt innehåll. Ingen linjär version finns tillgänglig.

• Om du försöker titta på You vs. Wild med en enhet som inte stöder interaktivt innehåll visas ett meddelande som ber dig byta till en enhet som stöds.