Netflix fungerar inte

Om Netflix inte fungerar kan det bero på ett par olika saker, till exempel:

• Ett problem med din nätverksanslutning
  • Ett problem med din enhet
  • Ett problem med Netflix-appen eller ditt konto

För att fortsätta titta:

• Om du ser en felkod eller ett felmeddelande på skärmen anger du koden i sökfältet nedan för att få felsökningsinformation.
  • Beskriv problemet i sökrutan om du inte ser en felkod eller ett felmeddelande. Du kan till exempel skriva ”svart skärm” eller ”kan inte logga in”.
  • Om du fortfarande inte kan titta på Netflix kan du kontrollera om tjänsten drabbats av ett avbrott.