Varför fungerar inte Netflix?

Om Netflix inte fungerar kan du ha stött på ett nätverksanslutningsproblem, ett problem med enheten eller ett problem med din Netflix-app eller ditt Netflix-konto.

För att fortsätta titta ska du först kontrollera om det visas någon felkod eller något felmeddelande på skärmen. Ange koden eller meddelandet i sökfältet nedan. Om problemet inte har någon felkod eller något felmeddelande kan du söka efter problemet du stött på, t.ex. en svart skärm eller problem med att logga in.

Om du har sökt efter en artikel men fortfarande inte kan titta på Netflix kan du kontrollera om vi har rapporterat några driftstörningar. Det är ganska ovanligt, men ibland har även vi problem med att ansluta till internet.