Sådan ser du Netflix i HD-kvalitet

Mange serier og film kan ses i high definition (HD) og afspilles automatisk i HD-kvalitet, hvis du har en standard- eller premium-konto hos Netflix. Hvis du mistænker, at indholdet ikke afspilles i HD-kvalitet, kan du prøve nedenstående trin.

Skift indstillingerne for Netflix-afspilning

På en mobil eller tablet

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. Tryk på Menu menuikon øverst til højre.

3. Tryk på Konto.

4. Rul ned til Profil og forældrekontrol.

5. Tryk på den profil, du vil ændre.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  6. Ud for Afspilningsindstillinger, skal du vælge Skift.

7. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  8. Prøv Netflix igen.

På en computer

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. På skærmen Hvem ser? skal du klikke på din profil.

3. Placer markøren over din Profil profilikon i øverste højre hjørne, og klik på Konto.

4. Under Profil og forældrekontrol kan du klikke på den profil, du ønsker at opdatere.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  5. Ud for Afspilningsindstillinger skal du klikke på Skift.

6. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  7. Prøv Netflix igen.

Kontrollér, at din enhed er i stand til at vise indhold i HD

Hvis din enhed kan vise video i 720p eller højere, understøtter enheden visning af video i HD. Kontakt producenten, eller se i brugsanvisningen, hvis du er i tvivl om, hvorvidt enheden understøtter billeder i HD.

Kontrollér, at din streamingenhed er korrekt konfigureret til HD

Nogle enheder kan tilsluttes et tv via flere forskellige videoudgange. Kontrollér, at din enhed er tilsluttet via en udgang, der understøtter video i HD, som f.eks. HDMI eller komponent-video. Du skal også sikre dig, at indstillingerne for enhedens videoudgang er konfigureret til 720p eller højere.

Kontrollér, at din forbindelse understøtter HD-streaming

For at kunne streame konstant i HD skal din forbindelse være i stand til at opretholde en forbindelseshastighed på 5 megabit pr. sekund eller mere. Se vores Anbefalinger for internetforbindelseshastighed for yderligere oplysninger.