Facebook-login for Netflix fungerer ikke

Den 2. maj 2022 stoppede Netflix understøttelsen af Facebook-login. For at logge på Netflix skal du oprette en Netflix-adgangskode.
  1. Åbn en webbrowser på din computer eller mobil, og gå til netflix.com/LoginHelp.

2. Indtast din adgangskode, og klik på Send mig en e-mail.

3. I din e-mailindbakke skal du åbne e-mailen med emnet Fuldfør din anmodning om nulstilling af adgangskode, og klik på Nulstil adgangskode.

4. Følg vejledningen for at skifte adgangskode, og klik på Gem.

5. Åbn Netflix på din enhed, og log derefter på med din nye adgangskode.