Brug af Netflix på din Roku

Velkommen til Netflix på din Roku! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix findes på udvalgte Roku-modeller. Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængeligt for mange film og serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd, ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis ikke, understøtter enheden ikke denne funktion. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Model

Understøttede regioner

Opløsning

Lyd og undertekster

Roku (2009-modeller)

USA, Canada

480p

Roku 1

Alle Netflix-regioner

480p/1080p*

*Kræver HDMI for 1080p

Undertekster, alternativ lyd

Roku 2

Alle Netflix-regioner

1080p

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku 3

Alle Netflix-regioner

1080p

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku 4

Alle Netflix-regioner

4 K

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku MHL Stick

Alle Netflix-regioner

1080p

Undertekster, alternativ lyd

Roku Streaming Stick

Alle Netflix-regioner

1080p

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku-TV

Alle Netflix-regioner

Samme som TV

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku Express

Alle Netflix-regioner

480p/1080p*

*Kræver HDMI for 1080p

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku Express+

Alle Netflix-regioner

480p/1080p*

*Kræver HDMI for 1080p

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku Premiere

Alle Netflix-regioner

4 K

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku Premiere+

Alle Netflix-regioner

4 K

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku Ultra

Alle Netflix-regioner

4 K

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku 4201PH/PLDT

Filippinerne

1080p

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku/Kwesé Play

Sydafrika

1080p

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Globe Streamwatch (Streaming Stick)

Filippinerne

1080p

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku_4200TL/Telstra Australien

Australien

1080p

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Roku_4200TL/Telstra Australien

Australien

4 K

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

*For Roku 3 og tidligere kan det være nødvendigt manuelt at indstille skærmtypen til 1080p for at kunne streame i denne opløsning.

Inden du kan se film og serier fra Netflix på din Roku, skal du oprette en Roku-konto på Rokus websted. Når kontoen er oprettet, skal du følge nedenstående trin for din Roku.

Roku 1

1. startskærmen skal du gå til Startside (Home) og vælge Netflix.

• Hvis Netflix mangler:

• Gå til Kanalbutik (Channel Store), og derefter Film og tv (Movies & TV).

• Vælg Netflix, Tilføj kanal (Add Channel) og gå til kanalen.

2. Vælg Ja (Yes) til spørgsmålet Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) .

3. Herefter vises en kode. Indtast denne aktiveringskode på netflix.com/activate.

Alle øvrige Roku-modeller

1. startskærmen skal du gå til Startside (Home) og vælge Netflix.

• Hvis Netflix mangler:

• Gå til Streaming-kanaler (Streaming Channels) og derefter Film og tv (Movies & TV).

• Vælg Netflix, Tilføj kanal (Add Channel) og gå til kanalen.

2. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.

Din Roku er nu tilknyttet din Netflix-konto. God fornøjelse!

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Roku

1. Try på knappen Start (Home) for at gå til Roku-startmenuen.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Netflix-indstillinger (Netflix Settings).

4. Vælg Deaktiver denne afspiller for min Netflix-konto (Deactivate this player from my Netflix account).

5. Vælg Ja (Yes). Enheden er nu deaktiveret.

Hvis du har brug for at aktivere din afspiller fra Roku igen, skal du vælge Netflix på startskærmen og derefter følge anvisningerne på skærmen for at aktivere afspilleren igen.

Roku 2 (LT, XS eller XD)

1. Try på knappen Start (Home) for at gå til Roku-startmenuen.

2. Markér Netflix-appen, og tryk på stjerne-tasten på fjernbetjeningen.

3. Vælg Fjern kanal (Remove channel).

4. Når du bekræfter ved at vælge Fjern kanal (Remove Channel) igen, deaktiveres enheden.

• Deaktivering af Roku 2 på denne måde vil fjerne Netflix-kanalen fra hovedmenuen. Du kan gendanne den ved at vælge Streaming-kanaler (Streaming Channels) > Film og tv (Movies & TV) > Netflix.

Roku 3 og Roku 4

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå opad, og vælg Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet tandhjulsikon.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Roku Streaming Stick

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå opad, og vælg Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet tandhjulsikon.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Roku-tv

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå opad, og vælg Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet tandhjulsikon.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Roku Express, Premiere og Ultra

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå opad, og vælg Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet tandhjulsikon.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Roku – Telstra Australien

1. Try på knappen Start (Home) for at gå til Roku-startmenuen.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Netflix-indstillinger (Netflix Settings).

4. Vælg Deaktiver denne afspiller for min Netflix-konto (Deactivate this player from my Netflix account).

5. Vælg Ja (Yes). Enheden er nu deaktiveret.

Hvis du har brug for at aktivere din afspiller fra Roku igen, skal du vælge Netflix på startskærmen og derefter følge anvisningerne på skærmen for at aktivere afspilleren igen.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte streamingbaserede Roku-medieafspillere. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet din Roku via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende Roku-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• Roku 4

• Roku Premiere

• Roku Premiere+

• Roku Ultra

Hvis du oplever problemer med afspilning af indhold i Ultra HD, kan du følge nedenstående trin for at sikre, at din Roku er konfigureret til afspilning af Ultra HD.

• Vælg Indstillinger (Settings) i Rokus hovedmenu.

• Vælg Skærm (Display).

• Vælg 4k UHD TV.

• Prøv Netflix igen.