10 katsotuimman listat eivät näy

10 katsotuimman sarjan ja 10 katsotuimman elokuvan listat löytyvät Netflixin aloitusnäytöltä, ja ne päivitetään Netflixin suosituimmilla nimikkeillä päivittäin. Jos 10 katsotuimman listat ovat saatavilla alueellasi, ne näyttävät automaattisesti maasi katsotuimmat nimikkeet. 10 katsotuimman listat ovat myös saatavilla osoitteessa top10.netflix.com, ja ne päivitetään viikoittain.

Jos 10 katsotuimman listat eivät näy laitteellasi, korjaa ongelma näiden ohjeiden avulla.

10 katsotuimman listat eivät näy Apple TV:n tai Windows-tietokoneen Netflix-sovelluksessa.

Tarkista, onko VPN-yhteys päällä

10 katsotuimman listat eivät välttämättä näy, jos käytät VPN-yhteyttä, joka muuttaa maan tai verkon sijainnin. Lue lisää Netflixin katselusta VPN-yhteydellä.

Jos käytät VPN-yhteyttä, kokeile sulkea se.

Jos et ole varma, onko VPN päällä, noudata alla olevia ohjeita.

Huomautus:
Osa viruksentorjuntaohjelmista sisältää VPN:n, joka voi olla päällä. Saat lisätietoja tai apua ottamalla yhteyttä virustorjuntaohjelmiston valmistajaan.
  1. Avaa verkkoselain tietokoneella tai mobiililaitteella ollessasi samassa verkossa kuin laite, jolla ongelma ilmenee.

2. Siirry osoitteeseen fast.com. Netflix aloittaa yhteystestin.

3. Kun testi on valmis, klikkaa Näytä lisää tietoja (Show More Info).

4. Katso kohdan Ohjelma (Client) vierestä maa.

5. Jos maa ei täsmää sijaintisi kanssa, se tarkoittaa, että laitteesi tai verkkosi käyttää VPN-yhteyttä. Laita se pois päältä ja kokeile Netflixiä uudestaan. Jos tarvitset apua VPN-yhteyden sulkemisessa, ota yhteyttä VPN-palveluntarjoajaasi.

Netflixin asiakaspalvelu ei voi auttaa VPN-yhteyden sulkemisessa, sillä jokaisen VPN-sovelluksen ja -palvelun toimintaohjeet ovat erilaiset.

Jos VPN-yhteyden sulkeminen ei toiminut tai jos fast.com-sivun ilmoittama sijainti täsmää sijaintiisi, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Tarkista profiilisi ikäraja

10 katsotuimman listat eivät välttämättä näy, jos listalla olevalla sarjalla tai elokuvalla on ikäraja, jota ei sallita tai joka on rajoitettu Netflix-profiilisi asetuksissa.

Voit muuttaa profiilisi sallittua ikärajaa ja muita lapsilukkoasetuksia tilisi Profiilit ja lapsilukitus -asetuksissa. Lisätietoja saat artikkelista Lapsilukko Netflixissä.

Päivitä Netflix-sovellus

10 katsotuimman listat eivät välttämättä näy, jos laitteesi Netflix-sovellusta ei ole päivitetty uusimpaan versioon.

Päivitä sovellus seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Televisio tai suoratoistolaite

Sovellusten tai ohjelmiston päivittämistä koskevat ohjeet ovat erilaiset jokaiselle television ja suoratoistolaitteen merkille ja mallille. Useimmat laitteet päivittävät sovellukset automaattisesti, mutta voit yleensä päivittää sovellukset tai ohjelmiston asetuksista tai järjestelmävalikosta.

Saat ohjeet television tai suoratoistolaitteiden sovellusten päivittämiseksi laitteen mukana tulleista ohjeista tai ottamalla yhteyttä laitteen valmistajaan.

Amazon Fire TV/Stick

Tarkista laiteohjelmistojen päivitykset
  1. Paina Fire TV:n kaukosäätimen Koti-painiketta (Home). koti-painike

2. Valitse Asetukset (Settings) asetukset-valikko > Oma Fire TV (My Fire TV) > Tietoja (About).

3. Valitse Tarkista järjestelmäpäivitykset (Check for system update) tai Asenna järjestelmäpäivitykset (Install System Update).

Huomautus:
    Saatat joutua asentamaan useita päivityksiä saadaksesi käyttöön uusimman laiteohjelmistoversion.
  4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Android-puhelin tai -tabletti

Päivitä Netflix-sovellus

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, Play Kaupan Netflix-sivu ja napauta sitten Päivitä (Update).

Voit päivittää Netflix-sovelluksen myös näillä ohjeilla:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus. Jos laitteessasi ei ole sitä, sinun täytyy ehkä korjata Play Kauppaa koskeva ongelma.

2. Kirjoita hakupalkkiin Netflix.

3. Napauta luettelosta Netflix-sovellusta. Jos Netflix-sovellusta ei löydy, seuraa tämän artikkelin ohjeita.

4. Napauta Päivitä (Update). Jos tätä vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, sovellus on ajan tasalla.

iPhone tai iPad

Päivitä Netflix-sovellus
  1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten App Store.

2. Napauta Haku (Search) ja kirjoita ”Netflix”.

3. Etsi luettelosta Netflix, valitse se ja napauta sitten Päivitä (Update). Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

4. Kun päivitys on valmis, kokeile Netflixiä uudelleen.

Fire-tabletti

Päivitä Netflix-sovellus
  1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten Sovelluskauppa-kuvaketta (Appstore).

2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko (Menu)valikkopainike ja sen jälkeen Sovelluspäivitykset (App Updates).

3. Etsi luettelosta Netflix-sovellus ja napauta Päivitä (Update). Jos Netflix-sovellusta ei ole luettelossa, se on jo ajan tasalla.

4. Kun päivitys on valmis, napauta Avaa (Open) ja kokeile Netflixiä uudelleen.