Android-puhelin tai -tabletti ei toista teräväpiirtona

Jos katselet Netflixiä Android-puhelimella tai -tabletilla, mutta toisto ei onnistu haluamallasi kuvanlaadulla tai jos video näyttää epätarkalta tai rakeiselta, selvitä seuraavien ohjeiden avulla, voiko laitteellasi toistaa videota teräväpiirtona (HD).

Tarkista toiston määritys

Netflixin toistamiseen teräväpiirtona tarvitaan Widevine L1. Tarkista se näin:

1. Avaa Android-puhelimesi tai -tablettisi Netflix-sovellus.

2. Valitse oikeasta alakulmasta Lisää Lisää-valikko > Sovellusasetukset.

3. Vieritä sovelluksen näyttöä alas asti ja valitse Toiston määritys.

4. Widevine-kohdan vieressä lukee joko L1 tai L3.

Jos näkyvissä on L3, sinun on kysyttävä laitteen valmistajalta, tukeeko laitteesi Widevine L1:tä. Widevine L3 -laitteet toistavat Netflixiä vain normaalilla kuvanlaadulla.

Jos näkyvissä on L1, mutta toisto ei onnistu teräväpiirtona, ota yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.