Netflixiin kirjautuminen Facebookilla ei toimi

Netflix lakkasi tukemasta Facebook-kirjautumista 2. toukokuuta 2022. Kirjautuaksesi Netflixiin sinun täytyy luoda Netflix-salasana.
  1. Avaa puhelimen tai tietokoneen selain ja mene osoitteeseen netflix.com/LoginHelp.

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Lähetä sähköpostilla.

3. Avaa sähköpostistasi viesti, jonka otsikko on Suorita salasanan palauttaminen loppuun (Complete your password reset request) ja klikkaa Palauta salasana (Reset Password).

4. Vaihda salasanasi ohjeiden mukaan ja klikkaa sitten Tallenna.

5. Avaa laitteellasi Netflix ja kirjaudu sisään uudella salasanalla.