Miten käytän mobiililaitetta kaukosäätimenä Netflixin katsomiseen televisiolla?

Apple- tai Android-mobiililaitteessa oleva Netflix-sovellus pystyy synkronoitumaan monien vuonna 2014 tai sen jälkeen valmistettujen televisioiden kanssa, jotta puhelinta tai tablettia voidaan käyttää kaukosäätimenä Netflixiä katsottaessa. Alla neuvotaan, miten yhdistät mobiililaitteesi televisioon. Huomaathan, että Google Cast on saatavilla vain Philipsin, Sharpin, Sonyn, Toshiban ja Vizion Android-televisioille.

Yhdistä käyttäen Netflixin toista näyttöä

1. Muodosta mobiililaitteella yhteys samaan Wi-Fi-verkkoon kuin televisio.

2. Käynnistä Netflix-sovellus sekä televisiossa että mobiililaitteessa.

3. Kirjaudu sisään samaan Netflix-tiliin sekä televisiolla että mobiililaitteella.

4. Valitse Cast-kuvake ruudun oikeasta ylä- tai alakulmasta.

5. Valitse laite, jolla TV-ohjelmia tai elokuvia halutaan katsoa.

6. Valitse katsottava TV-sarja tai elokuva ja paina Toista.

Mobiililaitetta käyttämällä voit siirtyä taakse- ja eteenpäin, keskeyttää toiston, antaa tähtiä TV-sarjalle tai elokuvalle tai muuttaa ääni- ja tekstitysasetuksia.

Yhdistä käyttäen Google Castia

1. Käynnistä Netflix-sovellus mobiililaitteella.

2. Kun olet kirjautunut sisään, valitse Cast-kuvake ruudun oikeasta ylä- tai alakulmasta.

3. Valitse laite, jolla TV-ohjelmia tai elokuvia halutaan katsoa.

4. Valitse katsottava TV-sarja tai elokuva ja paina Toista.

Mobiililaitetta käyttämällä voit siirtyä taakse- ja eteenpäin, keskeyttää toiston, antaa tähtiä TV-sarjalle tai elokuvalle tai muuttaa ääni- ja tekstitysasetuksia.