Netflixin käyttäminen Denonin blu-ray-soittimella

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Denonin blu-ray-soittimella tai kotiteatterilla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä, tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa osion ”Netflixin käyttäminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä

Netflixiä voi käyttää monilla Denonin blu-ray-soittimilla. Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Tuetut alueet:
Netflixiä voi käyttää Denonin blu-ray-soittimilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Navigointi
Useimmilla laitteilla sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa, kuten komediat, draamat, TV-sarjat jne. sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtona nopealla internet-yhteydellä, ja Netflixiä toistetaan parhaalla mahdollisella kuvatarkkuudella.

Lapsilukko
Voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Learn how to turn on subtitles, closed captions, and alternate audio (including 5.1 surround sound), which are available on many TV shows and movies. Monilla laitteilla voi valita, miltä tekstitys ja ohjelmatekstitys näyttää. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja ohjelmatekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Kun haluat yhdistää Denonin blu-ray-soittimen tai kotiteatterin Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

Huomaa, että Netflixiä voi käyttää Denonin blu-ray-soittimilla ainoastaan Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

1. Valitse Netflix.

2. Valitse Kyllä, jos näkyvissä on Oletko Netflix-jäsen? -ilmoitus.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

Huomautus:
    Jos Ohjeet ei ole näkyvissä, siirry ylös ja valitse Asetukset asetukset-kuvake.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet, Asetukset tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Nollaa tai Poista käytöstä.