Netflixin käyttäminen Nvidia Shield Android TV ‑striimauslaitteella

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Nvidia Shield Android TV ‑striimauslaitteella! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä, tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi käyttää monilla Nvidia Shield Android TV ‑suoratoistolaitteilla. Tuetuilla laitteilla voi käyttää mm. seuraavia striimausominaisuuksia:

Tuetut alueet:
Netflixiä voi käyttää Nvidia Shield Android TV -striimauslaitteella kaikilla alueilla, joilla Netflix-palvelu on saatavilla.

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus:
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Katso ohjeet siitä, kuinka voit ottaa käyttöön monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan, ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko:
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Kun haluat yhdistää Nvidia Shield Android TV ‑striimauslaitteen Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja noudata alla olevia ohjeita.

1. Valitse aloitusnäytössä Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

4. Valitse Jatka.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake rataskuvake.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

5. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos et löydä kohtaa Asetukset (Settings) tai hammasrataskuvaketta:

1. Anna Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

3. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Kaikilla Nvidia Shield Android TV ‑striimauslaitteilla voi katsella Netflixiä Ultra HD ‑tarkkuudella. Suoratoistoon Ultra HD:na tarvitset:

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑striimauksen kanssa ja liitetty Nvidia Shield Android TV -laitteeseen HDCP 2.2 tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1-portin).

• Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa netflix.com/ChangePlan.