Miten voin katsoa Netflixiä Dolby Visionina tai HDR10-kuvalla?

Netflix tukee kahta eri HDR-striimausmuotoa, Dolby Visionia ja HDR10:tä.

Voidaksesi katsoa Netflixiä näissä striimausmuodoissa tarvitset seuraavaa:

• Netflix-sopimus, johon sisältyy Ultra HD -striimaus.

• Striimauslaite, joka tukee Netflixiä ja joko Dolby Visionia tai HDR:ää

• Älytelevisio, joka tukee joko Dolby Visionia tai HDR10-kuvaa, ja on liitetty laitteeseen HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin).

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Korkea.

Laitteet, joilla voi katsella Netflixiä Dolby Vision- tai HDR10-kuvalla

Tee ohjekeskuksessa haku antamalla laitteesi nimi nähdäksesi laitemallit, joissa Dolby Vision ja HDR10 ovat käytettävissä. Jos Dolby Vision tai HDR10 on käytettävissä laitteessasi, tarkemmat mallit kerrotaan HDR-osiossa. Voit myös ottaa yhteyttä laitteen valmistajaan.

Huomautus:
Jos haluat striimata Netflixiä HDR-kuvalla, varmista, että olet asentanut kaikki televisioosi saatavilla olevat laiteohjelmiston päivitykset. Jos et ole varma, toimiiko televisiosi HDR-tekniikalla, tai jos tarvitset apua laiteohjelmiston päivittämisessä, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Mobiililaitteet, joilla voi katsella Netflixiä Dolby Vision- tai HDR10-kuvalla

Suoratoisto HDR10:llä ja Dolby Visionilla onnistuu seuraavilla mobiililaitteilla:

Striimaus tietokoneella

HDR-striimaus on saatavilla, kun HDR-tekniikkaa käyttävä näyttö liitetään johonkin seuraavista:

Vain osa järjestelmistä tukee HDR-striimausta Netflixissä. Katso täydelliset järjestelmävaatimukset edellä mainituilta sivuilta.

Internet-yhteysnopeuden vaatimukset

Suosittelemme vähintään 25 Mb/s:n verkkoyhteyttä, jos haluat katsoa HDR10- ja Dolby Vision -nimikkeitä Ultra HD 4K -tarkkuudella. Jos yhteysnopeutesi on hitaampi, voit silti katsoa HDR-kuvaa matalammilla tarkkuuksilla, kuten 1080p-tarkkuudella.

Dolby Visionina tai HDR10-kuvalla saatavana olevien nimikkeiden löytäminen

• Jos sinulla on HDR10-kuvaa tukeva televisio ja neljän ruudun Netflix-striimaussopimus, saatavana olevien nimikkeiden kuvauksen vieressä on HDR-logo.

• Jos sinulla on Dolby Visionia tukeva televisio ja neljän ruudun Netflix-striimaussopimus, saatavana olevien nimikkeiden kuvauksen vieressä on Dolby Vision -logo. Näet Cast-televisioiden latausruudulla samankaltaisen Dolby Vision -logon.

Kaikki nimikkeet tai kaudet eivät ole saatavana HDR10-kuvalla tai Dolby Visionina.

Huomautus:
Jos edellä mainitut vaatimukset täyttyvät, mutta et näe HDR- tai Dolby Vision -logoa missään nimikkeessä, katso En näe HDR-nimikkeitä, kun selaan Netflixiä.

Tietoja 4K:sta, Dolby Visionista ja HDR10:stä

4K (Ultra HD) on erittäin tiheä pikseliresoluutio, joka tarjoaa tarkemman videokuvan. HDR10 ja Dolby Vision parantavat värejä ja dynaamista aluetta, jolloin sisältö näyttää realistisemmalta. Monet HDR10:tä tai Dolby Visionia tukevat laitteet tukevat myös 4K:ta.