Voinko striimata Netflixiä Dolby Visionina tai HDR-kuvalla?

Netflix tukee kahta eri HDR-striimausmuotoa, Dolby Visionia ja Ultra HD Premiumia (HDR).

Tarvitset:

• Television, joka tukee sekä Netflixiä että joko Dolby Visionia tai HDR-tekniikkaa. (Jos käytät Netflixin striimaukseen digiboksia, sekä digiboksin että television tulee tukea HDR-tekniikkaa.)

• Neljän näytön Netflix-sopimuksen. Osoitteesta netflix.com/ChangePlan voit tarkistaa, millainen sopimus sinulla on.

• Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.

• Suoratoistolaadun asettamisen parhaaksi (High). Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Mitkä televisiot tukevat Netflixin striimausta Dolby Visionina tai HDR-kuvalla?

Netflixiä voi katsoa HDR-tarkkuudella seuraavien valmistajien tuetuilla televisioilla:

Dolby Vision

• LG

• Roku TV

• Vizio

HDR

• LG

• Hisense

• Panasonic

• Philips

• Roku TV

• Samsung

• Sharp

• Sony

• Toshiba

Jos haluat striimata Netflixiä HDR-kuvalla, varmista, että olet asentanut kaikki televisioosi saatavilla olevat laiteohjelmiston päivitykset. Jos et ole varma, toimiiko televisiosi HDR-tekniikalla tai jos tarvitset apua laiteohjelmiston päivittämisessä, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Netflix tukee Dolby Visionia ja Ultra HD Premiumia. Kun olet ostamassa HDR-tekniikkaa tukevaa TV:tä, etsi näitä logoja:

Dolby Vision
Ultra HD Premium

Tukevatko muut laitteet Netflixin striimausta Dolby Visionina tai HDR-kuvalla?

Seuraavat HDRsoveltuvaan televisioon kytketyt laitteet tukevat suoratoistoa HDR-kuvalla:

• Apple TV 4K

• Chromecast Ultra

• Deutsche Telekomin EntertainTV

• Nvidia Shield ja Nvidia Shield Pro

• Playstation 4 Pro

• Roku Premiere+ ja Roku Ultra

• TDC TV Box

• Xbox One S ja Xbox One X

Tukevatko mobiililaitteet Netflixin striimausta Dolby Visionina tai HDR-kuvalla?

Suoratoisto HDR:llä ja Dolby Visionilla onnistuu seuraavilla laitteilla.

Voinko striimata Netflixiä HDR-kuvalla?

HDR-striimaus on saatavilla, kun HDR-tekniikkaa käyttävä näyttö liitetään johonkin seuraavista:

Vain osa järjestelmistä tukee HDR-striimausta Netflixissä. Katso täydelliset järjestelmävaatimukset edellä mainituilta sivuilta.

Kuinka nopean internet-yhteyden tarvitsen Netflixin suoratoistoon Dolby Visionina tai HDR-kuvalla?

Suosittelemme vähintään 25 Mb/s:n verkkoyhteyttä, jos haluat katsoa HDR- ja Dolby Vision -nimikkeitä Ultra HD 4K -tarkkuudella. Jos yhteysnopeutesi on hitaampi, voit silti katsoa HDR-kuvalla matalammilla tarkkuuksilla, kuten 1080p. Katso lisätietoja artikkelista Internetyhteyden nopeussuositukset.

Miten löydän nimikkeet, jotka ovat saatavana Dolby Visionina tai HDR-kuvalla?

Jos sinulla on HDR-tekniikkaa tukeva televisio ja neljän näytön Netflix-suoratoistosopimus, saatavana olevien nimikkeiden kuvauksen vieressä on HDR-logo: .

Jos sinulla on Dolby Visionia tukeva televisio ja neljän ruudun Netflix-striimaussopimus, saatavana olevien nimikkeiden kuvauksen vieressä on Dolby Vision -logo: . Näet Cast-televisioiden latausruudulla samankaltaisen Dolby Vision -logon: .

Kaikki nimikkeet eivät ole saatavana HDR-kuvalla tai Dolby Visionina.