Voinko striimata Netflixiä Dolby Visionina tai HDR10-kuvalla?

Netflix tukee kahta eri HDR-striimausmuotoa, Dolby Visionia ja HDR10:tä.

Tarvitset:

• Laite, joka tukee sekä Netflixiä että joko Dolby Visionia tai HDR10-tekniikkaa (Jos käytät Netflixin striimaukseen digiboksia, sekä digiboksin että television tulee tukea HDR-tekniikkaa.)

• Neljän näytön Netflix-sopimus Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa Netflix.com/ChangePlan.

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s

• Suoratoistolaadun tason on oltava paras (High). Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Mitkä televisiot tukevat Netflixin striimausta Dolby Visionina tai HDR10-kuvalla?

Netflixiä voi katsoa HDR-kuvalla seuraavien valmistajien televisioilla, jotka tukevat tätä ominaisuutta:

Dolby Vision

• Funai

• Hisense

• LG

• Philips

• Sony

• TCL Roku TV

• Toshiba

• Vizio

HDR10

• Hisense

• LG

• Panasonic

• Philips

• Roku TV

• Samsung

• Sharp

• Sony

• Toshiba

Jos haluat striimata Netflixiä HDR-kuvalla, varmista, että olet asentanut kaikki televisioosi saatavilla olevat laiteohjelmiston päivitykset. Jos et ole varma, toimiiko televisiosi HDR-tekniikalla tai jos tarvitset apua laiteohjelmiston päivittämisessä, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Tukevatko muut laitteet Netflixin striimausta Dolby Visionina tai HDR10-kuvalla?

Seuraavat laitteet tukevat Dolby Vision -katselua, kun ne on liitetty televisioon, jossa on Dolby Vision -tuki:

• Amazon Fire TV 4K Stick

• Apple TV 4K

• Chromecast Ultra

• LG:n Blu-ray-soittimet

• Panasonicin Blu-ray-soittimet

• Philipsin Blu-ray-soittimet

• Sonyn Blu-ray-soittimet

• Xbox One S ja Xbox One X (Saatavana vain Xbox Insidereille, jotka käyttävät uusinta laiteohjelmistoa)

Seuraavat HDR10-soveltuvaan televisioon kytketyt laitteet tukevat suoratoistoa HDR10-kuvalla:

• Apple TV 4K

• Canal Digital OnePlay

• Chromecast Ultra

• Deutsche Telekomin EntertainTV

• Nvidia Shield ja Nvidia Shield Pro

• PlayStation 4 Pro

• Roku Premiere+ ja Roku Ultra

• Sky Now TV Smart Box, jossa on 4k ja ääniohjattu haku

• TDC TV Box

• UHD Swisscom -TV-boksi

• Virgin Media - TiVo-käyttöinen V6

• Xbox One S ja Xbox One X

Tukevatko mobiililaitteet Netflixin striimausta Dolby Visionina tai HDR10-kuvalla?

Suoratoisto HDR10:llä ja Dolby Visionilla onnistuu seuraavilla mobiililaitteilla:

Voinko striimata Netflixiä HDR-kuvalla?

HDR-striimaus on saatavilla, kun HDR-tekniikkaa käyttävä näyttö liitetään johonkin seuraavista:

Vain osa järjestelmistä tukee HDR-striimausta Netflixissä. Katso täydelliset järjestelmävaatimukset edellä mainituilta sivuilta.

Kuinka nopean internet-yhteyden tarvitsen Netflixin suoratoistoon Dolby Visionina tai HDR10-kuvalla?

Suosittelemme vähintään 25 Mb/s:n verkkoyhteyttä, jos haluat katsoa HDR10- ja Dolby Vision -nimikkeitä Ultra HD 4K -tarkkuudella. Jos yhteysnopeutesi on hitaampi, voit silti katsoa HDR-tarkkuutta matalammilla tarkkuuksilla, kuten 1080p. Katso lisätietoja artikkelista Internetyhteyden nopeussuositukset.

Miten löydän nimikkeet, jotka ovat saatavana Dolby Visionina tai HDR10-kuvalla?

Jos sinulla on HDR10-tekniikkaa tukeva televisio ja neljän näytön Netflix-suoratoistosopimus, saatavana olevien nimikkeiden kuvauksen vieressä on HDR-logo: .

Jos sinulla on Dolby Visionia tukeva televisio ja neljän ruudun Netflix-striimaussopimus, saatavana olevien nimikkeiden kuvauksen vieressä on Dolby Vision -logo: . Näet Cast-televisioiden latausruudulla samankaltaisen Dolby Vision -logon: .

Kaikki nimikkeet eivät ole saatavana HDR10-kuvalla tai Dolby Visionina.

Huomautus:
Jos edellä mainitut vaatimukset täyttyvät, mutta et näe HDR- tai Dolby Vision -logoa missään nimikkeessä, katso kohta En näe HDR-nimikkeitä, kun selaan Netflixiä.

Miten 4K, Dolby Vision ja HDR10 eroavat toisistaan?

4K (Ultra HD) on erittäin tiheä pikseliresoluutio, joka tarjoaa tarkemman videokuvan. HDR10 ja Dolby Vision parantavat kuvan värejä ja dynaamista aluetta, jolloin sisältö näyttää realistisemmalta ja elävämmältä. Monet HDR10:tä tai Dolby Visionia tukevat laitteet tukevat myös 4K-tarkkuutta. Lue lisätietoja artikkelista Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella.