Voinko striimata Netflixiä Dolby Visionina tai HDR10-kuvalla?

Netflix tukee kahta eri HDR-striimausmuotoa, Dolby Visionia ja HDR10:tä.

Mitä tarvitsen striimaukseen Dolby Vision- tai HDR10-kuvalla?

Mitkä laitteet tukevat Netflixin striimausta Dolby Vision- tai HDR10-kuvalla?

Tee laitteesi ohjekeskuksessa haku laitemalleista, joissa Dolby Vision ja HDR10 ovat käytettävissä. Jos Dolby Vision tai HDR10 on käytettävissä laitteessasi, tarkemmat mallit kerrotaan HDR-osiossa. Voit myös ottaa yhteyttä laitteen valmistajaan.

Huomautus:
Jos haluat striimata Netflixiä HDR-kuvalla, varmista, että olet asentanut kaikki televisioosi saatavilla olevat laiteohjelmiston päivitykset. Jos et ole varma, toimiiko televisiosi HDR-tekniikalla tai jos tarvitset apua laiteohjelmiston päivittämisessä, ota yhteyttä televisiosi valmistajaan.

Tukevatko mobiililaitteet Netflixin striimausta Dolby Visionina tai HDR10-kuvalla?

Suoratoisto HDR10:llä ja Dolby Visionilla onnistuu seuraavilla mobiililaitteilla:

Voinko striimata Netflixiä HDR-kuvalla?

HDR-striimaus on saatavilla, kun HDR-tekniikkaa käyttävä näyttö liitetään johonkin seuraavista:

Vain osa järjestelmistä tukee HDR-striimausta Netflixissä. Katso täydelliset järjestelmävaatimukset edellä mainituilta sivuilta.

Kuinka nopean internet-yhteyden tarvitsen Netflixin suoratoistoon Dolby Visionina tai HDR10-kuvalla?

Suosittelemme vähintään 25 Mb/s:n verkkoyhteyttä, jos haluat katsoa HDR10- ja Dolby Vision -nimikkeitä Ultra HD 4K -tarkkuudella. Jos yhteysnopeutesi on hitaampi, voit silti katsoa HDR-kuvaa matalammilla tarkkuuksilla kuten 1080p-tarkkuudella. Katso lisätietoja artikkelista Internetyhteyden nopeussuositukset.

Miten löydän nimikkeet, jotka ovat saatavana Dolby Visionina tai HDR10-kuvalla?

Jos sinulla on HDR10-kuvaa tukeva televisio ja neljän ruudun Netflix-striimaussopimus, saatavana olevien nimikkeiden kuvauksen vieressä on HDR-logo: .

Jos sinulla on Dolby Visionia tukeva televisio ja neljän ruudun Netflix-striimaussopimus, saatavana olevien nimikkeiden kuvauksen vieressä on Dolby Vision -logo: . Näet Cast-televisioiden latausruudulla samankaltaisen Dolby Vision -logon: .

Kaikki nimikkeet eivät ole saatavana HDR10-kuvalla tai Dolby Visionina.

Huomautus:
Jos edellä mainitut vaatimukset täyttyvät, mutta et näe HDR- tai Dolby Vision -logoa missään nimikkeessä, katso En näe HDR-nimikkeitä, kun selaan Netflixiä.

Miten 4K, Dolby Vision ja HDR10 eroavat toisistaan?

4K (Ultra HD) on erittäin tiheä pikseliresoluutio, joka tarjoaa tarkemman videokuvan. HDR10 ja Dolby Vision parantavat kuvan värejä ja dynaamista aluetta, jolloin sisältö näyttää realistisemmalta ja elävämmältä. Monet HDR10:tä tai Dolby Visionia tukevat laitteet tukevat myös 4K-tarkkuutta. Lue lisätietoja artikkelista Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella.