TV-sarjojen ja elokuvien lataaminen

Voit ladata Netflix-sovelluksesta TV-sarjoja ja elokuvia ja katsoa niitä sitten ilman nettiyhteyttä.

Lataaminen:

1. Avaa Netflix-sovellus ja valitse jokin TV-sarja tai elokuva. Kaikki nimikkeet eivät ole ladattavissa.

2. Napauta nimikkeen kuvaussivulta Lataukset .

• TV-sarjoissa Lataukset näkyvät kunkin saatavilla olevan jakson vieressä.

• Voit säästää datan käyttöä lataamalla Wi-Fi-yhteyden kautta.

Sinulla voi olla yhtä aikaa korkeintaan 100 latausta niin monella laitteella, kuin sopimukseesi sisältyy.

Ladatut TV-ohjelmat ja elokuvat:

• tallennetaan sovelluksen Lataukset-osioon.

• ovat saatavilla vain sillä laitteella, johon ne on ladattu.

• voidaan katsoa millä tahansa tilisi profiililla.

• käyttävät niitä ääni- ja tekstitysasetuksia, jotka olivat lataushetkellä määriteltyinä.

Huomautus:
Lapsiprofiileilla ei välttämättä voi katsoa kaikkia ladattuja TV-sarjoja ja elokuvia nimikkeiden ikärajoista riippuen.

Lataamiseen Netflixistä tarvitset:

• käytössä olevan Netflix-tilin

• internet-yhteyden

• Netflix-sovelluksen uusimman version jollakin seuraavista laitteista:

• iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 9.0 tai myöhempi versio

• Android-puhelin tai -tabletti, jossa on Android 4.4.2 tai myöhempi versio

• Amazon Fire -tabletti, jossa on Fire OS 4.0 tai myöhempi versio

• Windows 10 -tabletti tai -tietokone, jossa on Windows-versio 1607 (Anniversary Update -päivitys) tai myöhempi versio

Huomautus:
Joihinkin Chromebook- ja Chromebox-malleihin voi ladata TV-sarjoja ja elokuvia.