Lataukset puuttuvat puhelimesta tai tabletista

Kaikki mobiililaitteeseen ladatut nimikkeet poistetaan, kun Netflix-sovellus poistetaan tai nollataan tai kun sovelluksen tiedot poistetaan.

Jos jotkin tai kaikki mobiililaitteeseesi ladatut sarjat ja elokuva puuttuvat, korjaa ongelma näiden ohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

Tarkista profiilisi katselurajoitukset

Sarja tai elokuva ei välttämättä näy Lataukset-osiossa, jos sen ikäraja on korkeampi kuin profiilisi lapsilukkoasetus. Siirry Netflixin Tili-sivulle tarkastaaksesi tai vaihtaaksesi profiilin ikärajan asetukset.

Näin tarkistat profiilin katselurajoitukset:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta Valikko ja sitten Hallinnoi profiileja profiilin muokkauskuvake.

4. Napauta profiilisi muokkauskuvaketta profiilin muokkauskuvake.

5. Napauta Katselurajoitukset ikärajakuvake ja sitten Ikäraja tarkistaaksesi profiilisi katselurajoitukset.

Lue lisätietoja artikkelista Profiilin ikärajan asettaminen ja nimikkeiden estäminen.

Jos profiilillasi ei ole katselurajoituksia, mutta lataukset puuttuvat silti, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Laita latausten tallennus päälle

Vanhempaa Android-versiota käyttävän laitteen tallennustilan käyttöoikeutta saatetaan joutua muuttamaan.

1. Siirry Asetukset-sovellukseen (Settings).

2. Napauta Sovellukset (Apps) tai Sovellusten hallinta (Apps Manager).

3. Etsi sovellusten luettelosta Netflix.

4. Napauta Käyttöoikeudet (Permissions).

5. Vaihda Tallennustila (Storage) tilaan Päällä (On).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tarkista SD-kortin ongelmat

Jos käytössäsi on SD-kortti etkä löydä ladattuja nimikkeitä, saatat joutua korjaamaan latausten tallentamista SD-kortille koskevan ongelman.

Poista kaikki puhdistustyökalut käytöstä

Jotkin sovellukset ehdottavat laitteesi ”puhdistamista” tai vapauttavat tallennustilaa poistamalla automaattisesti laitteellesi ladattujen sovellusten tietoja. Jos nämä sovellukset vahingossa poistavat Netflix-sovelluksen tiedot, kaikki laitteelle tai SD-kortille ladatut nimikkeet poistetaan. Lisäksi tästä saattaa aiheutua muitakin ongelmia.

Kokeile sulkea nämä sovellukset ja lataa sitten sarja tai elokuva uudelleen.

iPhone tai iPad

Tarkista profiilisi katselurajoitukset

Sarja tai elokuva ei välttämättä näy Lataukset-osiossa, jos sen ikäraja on korkeampi kuin profiilisi lapsilukkoasetus. Siirry Netflixin Tili-sivulle tarkastaaksesi tai vaihtaaksesi profiilin ikärajan asetukset.

Näin tarkistat profiilin katselurajoitukset:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta Valikko lisää-valikkokuvake ja sitten Hallinnoi profiileja profiilin muokkauskuvake.

4. Napauta profiilisi muokkauskuvaketta profiilin muokkauskuvake.

5. Napauta Katselurajoitukset ikärajakuvake ja sitten Ikäraja ikärajakuvake tarkistaaksesi profiilisi katselurajoitukset.

Lue lisätietoja artikkelista Profiilin ikärajan asettaminen ja nimikkeiden estäminen.

Jos profiilillasi ei ole katselurajoituksia, mutta lataukset puuttuvat silti, ota meihin yhteyttä.