Netflix ei toimi

Jos Netflix ei toimi, siihen voi olla eri syitä, esimerkiksi:

• Verkkoyhteysvirhe
  • Ongelma laitteessasi
  • Ongelma Netflix-sovelluksessasi tai -tilissäsi

Näin pääset taas katselemaan:

• Jos ruudulla on virhekoodi tai -ilmoitus, kirjoita koodi alla olevaan hakukenttään saadaksesi vianmääritysohjeet.
  • Jos virhekoodia tai -ilmoitusta ei ole näkyvissä, kirjoita ongelman kuvaus hakukenttään. Esimerkkejä ongelmista: näyttö on musta tai kirjautuminen ei onnistu.
  • Jos katselu ei vieläkään onnistu, katso, onko Netflixissä palvelukatkos.