Miksei Netflix toimi?

Jos Netflix ei toimi, sinulla voi olla ongelma verkkoyhteydessä, laitteessa, Netflix-sovelluksessa tai Netflix-tilissä.

Jotta pääsisit jatkamaan katselua, tarkista, näkyykö ruudulla virhekoodia tai -viestiä ja kirjoita se alla olevaan hakukenttään. Jos ongelmaasi ei liity koodia tai viestiä, hae ongelmaasi sitä kuvaavilla hakusanoilla, kuten "musta näyttö" tai "kirjautuminen ei onnistu".

Jos olet etsinyt artikkelia, mutta katselu ei vieläkään onnistu, tarkista, olemmeko ilmoittaneet palvelukatkoksista. Sitä tapahtuu harvoin, mutta joskus meilläkin on vaikeuksia päästä internetiin.