Ultra HD 4K-logoen vises ikke ved siden av serier og filmer

Hvis du ikke ser serier eller filmer med Ultra HD 4K-logoen på Netflix, må du først kontrollere at du oppfyller Ultra HD-kravet og deretter følge trinnene for enheten din nedenfor.

Amazon Fire TV/Stick

For å se titler i Ultra HD må du kanskje endre innstillingen for videooppløsning på enheten din. Følg disse trinnene for å endre innstillingen:

1. På startsiden til Amazon går du til Innstillinger > Skjerm og lyder > Skjerm.

2. Åpne delen Videooppløsning.

3. Velg Auto (opptil 4K Ultra HD).

Merk:
    Hvis du ser alternativet Auto, men ikke Auto (opptil 4K Ultra HD), må du sjekke om Amazon Fire TV-enheten din oppfyller Ultra HD-kravene.
  4. Prøv Netflix på nytt.

Windows-datamaskin

Oppdater Windows

1. Trykk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Velg Innstillinger .

3. Velg Oppdatering og sikkerhet.

4. Windows ser etter oppdateringer. Hvis det ikke skjer noe, velger du Se etter oppdateringer.

5. Når oppdateringene er installerte, starter du datamaskinen på nytt og prøver Netflix på nytt.

Kontroller at skjermdriver er oppdatert

Du må kanskje oppdatere skjermdriveren på datamaskinen, eller installere en skjermdriver som støttes i Windows 10.

Netflix kundeservice kan ikke hjelpe med disse trinnene. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør dette selv, kan du be produsenten av datamaskinen om hjelp.

• Hvis datamaskinen bruker et grafikkort eller en GPU, bruk programvaren som ble installert sammen med kortet for å oppdatere den tilhørende skjermdriveren.

Merk:
    AMD og NVIDIA er de mest populære produsentene av GPU-er og GPU-programvare.
  • Hvis en oppdatering ikke fungerte, eller det ikke var noen tilgjengelige oppdateringer, fjern driveren og installer den på nytt.

• Hvis det ikke finnes en skjermdriver for datamaskinen din som støttes i Windows 10, prøv å spille av Netflix på en annen enhet eller i en nettleser som Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.

Installere Microsoft-videoutvidelser

Mange Windows 10- og Windows 11-enheter kan installere HEVC-videoutvidelser gratis, men enkelte datamaskiner krever et separat kjøp fra Microsoft. Hvis du trenger hjelp med å installere videoutvidelser, kan du ta kontakt med produsenten av enheten.

Hva gjør jeg nå?

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte Netflix kundeservice for å hjelpe oss å undersøke det.

Alle andre enheter

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte Netflix kundeservice for å hjelpe oss å undersøke det.