Hvordan bruker jeg den mobile enheten min til å kontrollere Netflix på en TV?

Netflix-appen på din Apple eller Android mobilenhet kan synkroniseres med mange TV-er produsert i 2014 eller senere, noe som lar deg bruke telefonen eller nettbrettet som fjernkontroll mens du ser på Netflix. Under finner du trinnene for å koble den mobile enheten til TV-en din. Merk at Google Cast kun er tilgjengelig på Android-TV-er fra Philips, Sharp, Sony, Toshiba og Vizio.

Koble til med ekstra skjerm for Netflix

1. Koble den mobile enheten til samme Wi-Fi-nettverk som TV-en din.

2. Start Netflix-appen på TV-en og mobilenheten.

3. Logg inn på samme Netflix-konto på både TV og den mobile enheten.

4. Velg Cast-ikonet øverst eller nederst til høyre på skjermen.

5. Velg enheten du vil se TV-serien eller filmen på.

6. Velg en serie eller en film du vil se på, og trykk på Spill av.

Nå kan du spole fremover og bakover, sette på pause, bedømme serien eller filmen, samt endre innstillingene for lyd eller teksting fra din mobile enhet.

Koble til med Google Cast

1. Start Netflix-appen på din mobile enhet.

2. Velg Cast-ikonet øverst eller nederst til høyre på skjermen, så snart du er pålogget.

3. Velg enheten du vil se TV-serien eller filmen på.

4. Velg en serie eller en film du vil se på, og trykk på Spill av.

Nå kan du spole fremover og bakover, sette på pause, bedømme serien eller filmen, samt endre innstillingene for lyd eller teksting fra din mobile enhet.