Slik ser du på Netflix i Dolby Vision eller HDR10

Netflix støtter 2 HDR-strømmeformater, Dolby Vision og HDR10.

For å se på Netflix i disse formatene trenger du:

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En strømmeenhet som støtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• En smart-TV som støtter enten Dolby Vision eller HDR10, koblet til enheten via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI1-porten).

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Høy.

Enheter som støtter strømming av Netflix i Dolby Vision eller HDR10

For å finne ut hvilke modeller som har både Dolby Vision og HDR10 tilgjengelig, kan du søke på brukerstøtten. Hvis Dolby Vision eller HDR10 er tilgjengelig på enheten din, finner du modellene det er tilgjengelig på, i avsnittet om HDR. Eller ta kontakt med produsenten av enheten for mer informasjon.

Merk:
For å strømme Netflix i HDR må du kontrollere at du har installert alle tilgjengelige fastvareoppdateringer for TV-en. Hvis du ikke er sikker på om TV-en har HDR, eller du trenger hjelp til å oppdatere fastvaren, bør du ta kontakt med produsenten av TV-en.

Mobilenheter som støtter strømming av Netflix i Dolby Vision eller HDR10

Du kan se på Netflix i HDR10 og Dolby Vision på følgende mobilenheter:

Strømming på datamaskiner

HDR-strømming er tilgjengelig når de er tilkoblet en HDR-skjerm i:

HDR-strømming av Netflix støttes bare på enkelte systemer. Gå til sidene over for fullstendige systemkrav.

Krav for tilkoblingshastighet

Vi anbefaler en internett-tilkoblingshastighet på minst 15 megabit per sekund for å strømme titler i HDR10 og Dolby Vision i Ultra HD 4K-oppløsning. Hvis tilkoblingshastigheten er lavere, kan du fortsatt se HDR i lavere oppløsninger, som for eksempel 1080p.

Slik finner du titler som er tilgjengelige i Dolby Vision eller HDR10

• Hvis du har en TV som støtter HDR10 og et 4-skjermers Netflix-strømmeabonnement, vises tilgjengelige titler med HDR-logoen ved siden av beskrivelsen.

• Hvis du har en TV som støtter Dolby Vision og et 4-skjermers Netflix-strømmeabonnement, vises tilgjengelige titler med Dolby Vision-logoen ved siden av beskrivelsen. På TV-er med Cast vises Dolby Vision-logoen på innlastingsskjermbildet.

Ikke alle titler eller alle sesonger i en serie er tilgjengelig i Dolby Vision eller HDR10.

Merk:
Hvis du oppfyller kravene over, men ikke ser en HDR- eller Dolby Vision-logo på noen av titlene, kan du gå til HDR-logoen vises ikke ved siden av serier og filmer.

Om 4K og Dolby Vision og HDR10

4K (Ultra HD) er en oppløsning med høy pikseltetthet, som gir mer detaljerte videobilder. HDR10 og Dolby Vision forbedrer farger og dynamisk område slik at det du får se på skjermen, blir mer realistisk. Mange enheter som støtter HDR10 eller Dolby Vision, støtter også 4K.