Nedlastinger mangler på telefon eller nettbrett

Alle nedlastinger på en enhet blir slettet når Netflix-appen avinstalleres eller tilbakestilles, og når du fjerner appdata.

Hvis du ikke finner seriene eller filmene du har lastet ned til mobilenheten din, kan du følge disse trinnene for å løse problemet.

Telefon eller nettbrett med Android

Kontroller visningsbegrensningene på profilen din

Det kan hende en serie eller film ikke vises i Nedlastinger hvis den har en høyere aldersgrense enn profilen din tillater. Gå til konto-siden på Netflix for å vise eller endre innstillingene for aldersgrense for en profil.

Slik sjekker du profilens visningsbegrensninger:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny , og trykk deretter på Administrer profiler rediger profil-ikon.

4. Trykk på Rediger-ikonet rediger profil-ikon på profilen din.

5. Trykk på Visningsbegrensninger aldersgrense-ikon og deretter Aldersgrense for å kontrollere visningsbegrensningene på profilen din.

Gå til Slik blokkerer du titler eller angir aldersgrenser på profiler for å få mer informasjon.

Gå til de neste trinnene hvis profilen din ikke har noen visningsbegrensninger og nedlastingene dine fortsatt mangler.

Slå på lagringsfunksjon

Enheter med eldre versjoner av Android må kanskje endre tilgangen til lagringsplass.

1. Gå til appen Innstillinger.

2. Trykk på Apper eller Apps Manager.

3. Finn og trykk på Netflix i listen over apper.

4. Trykk på Tillatelser.

5. Endre innstillingen for Lagring til .

6. Prøv Netflix på nytt.

Se etter problemer med SD-kort

Hvis du bruker et SD-kort og ikke finner nedlastede titler, kan det hende du må løse et problem med lagring av nedlastinger på SD-kortet.

Slå av alle "cleaner"-apper

Noen apper tilbyr å "rydde opp" på enheten eller frigjøre lagringsplass ved å automatisk fjerne dataen til apper som er installert på enheten din. Hvis disse appene ved et uhell fjerner Netflix-appdataene, slettes alle nedlastinger som er lagret på enheten eller SD-kortet ditt. Dette kan også forårsake andre problemer.

Prøv å slå av disse appene før du laster ned serien eller filmen igjen.

iPhone eller iPad

Kontroller visningsbegrensningene på profilen din

Det kan hende en serie eller film ikke vises i Nedlastinger hvis den har en høyere aldersgrense enn profilen din tillater. Gå til konto-siden på Netflix for å vise eller endre innstillingene for aldersgrense for en profil.

Slik sjekker du profilens visningsbegrensninger:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny mer-meny-ikon, og trykk deretter på Administrer profiler rediger profil-ikon.

4. Trykk på Rediger-ikonet rediger profil-ikon på profilen din.

5. Trykk på Visningsbegrensninger aldersgrense-ikon og deretter Aldersgrense aldersgrense-ikon for å kontrollere visningsbegrensningene på profilen din.

Gå til Slik blokkerer du titler eller angir aldersgrenser på profiler for å få mer informasjon.

Hvis profilen din ikke har noen visningsbegrensninger og nedlastingene dine fortsatt mangler, kan du kontakte oss for å få ytterligere hjelp.