HDR-logo wordt niet naast series en films weergegeven

Als je in Netflix geen series of films met het HDR-logo ziet, volg dan deze stappen om het probleem op te lossen.

Windows 10

Zorg ervoor dat HDR-video is ingeschakeld

1. Klik of tik op het Windows-pictogram om het menu Start te openen.

2. Open Instellingen.

3. Klik op Systeem > Weergave.

4. Klik op Instellingen van Windows HD-kleuren.

5. Schakel HDR-video streamen in.

Opmerking:
    Als je de schakelaar HDR-video streamen niet ziet, kan je computer of scherm geen HDR-video afspelen. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat of scherm voor meer informatie.
  6. Probeer Netflix opnieuw.