Ik zie geen Ultra HD 4K-titels

Je kunt titels in Ultra HD kijken als dit wordt ondersteund voor je tv, abonnement en verbindingssnelheid Probeer de onderstaande stappen voor probleemoplossing als je voldoet aan onze vereisten voor Ultra HD, maar geen titels in Ultra HD ziet wanneer je op Netflix bladert.

Amazon Fire TV/Stick

Als je titles in Ultra HD wilt kijken, moet je mogelijk de beeldresolutie anders instellen op je apparaat. Volg de onderstaande stappen om de instelling te wijzigen:

1. Ga vanuit het Amazon-startscherm naar Instellingen > Beeld en geluid > Beeld.

2. Open het gedeelde Videoresolutie.

3. Selecteer de optie Automatisch (tot 4K Ultra HD).

Opmerking:
    Als je de optie Automatisch ziet maar niet Automatisch (tot 4K Ultra HD), controleer dan of het Amazon Fire TV-apparaat voldoet aan onze vereisten voor Ultra HD.