Ik zie geen Ultra HD 4K-titels wanneer ik op Netflix blader.

Je kunt titels in Ultra HD kijken als dit wordt ondersteund voor je tv, abonnement en verbindingssnelheid Probeer de onderstaande stappen voor probleemoplossing als je voldoet aan onze Ultra HD-vereisten, maar geen Ultra HD-titels ziet wanneer je op Netflix bladert..

Windows 10

Op je computer ontbreekt mogelijk een extensie die nodig is voor het afspelen van Ultra HD 4K.

De uitbreiding voor HEVC-video installeren
  1. Ga naar de pagina met uitbreidingen voor HEVC-video van Microsoft.

2. Selecteer Download de app (Get).

3. Als er een dialoogvenster wordt geopend, selecteer dan Microsoft Store openen (Open Microsoft Store) en selecteer opnieuw Download de app (Get).

4. Probeer Netflix nadat de uitbreiding is gedownload.