Netflix gebruiken op je streaming mediaplayer van Netgear

Welkom bij Netflix op je streaming mediaplayer van Netgear Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen van en uitloggen bij je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen in het gedeelte 'Netflix instellen' om de Netflix-app te zoeken.

Netflix-functies
Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix

Netflix is beschikbaar op bepaalde streaming mediaplayers van Netgear. Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Ondersteunde regio's
Netflix is beschikbaar op streaming mediaplayers van Netgear in de VS, Canada, Latijns-Amerika, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.

Navigatie
Op de meeste apparaten kun je op Netflix bladeren door rijen met series en films, waaronder een speciale rij met je selecties in Mijn lijst. Elke rij vertegenwoordigt een categorie (zoals Comedy, Drama, Series) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken.

Resolutie
Op de meeste apparaten kun je Netflix kijken in High Definition bij een snelle internetverbinding. Netflix wordt dan afgespeeld in de hoogste ondersteunde resolutie.

Ouderlijk toezicht
Je kunt ouderlijk toezicht instellen voor individuele profielen.

Ondertiteling en alternatieve audio
Lees hoe je ondertiteling, captions en alternatieve audio inschakelt (inclusief 5.1 surround sound), die beschikbaar zijn voor veel series en films. Op veel apparaten kun je de weergave van ondertiteling en captions kiezen. Op sommige apparaten worden ondertiteling en captions in hun standaardopmaak weergegeven. Ook kan het zijn dat apparaten niet zijn ingesteld voor de weergave van ondertiteling.

Wil je je streaming mediaplayer van Netgear koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en selecteer de optie die jouw apparaat het best beschrijft.

Netgear NeoTV

1. Begin op de startpagina op je tv.

2. Druk op de knop Netflix van de afstandsbediening.

3. Selecteer vanuit de Netflix-app de optie Inloggen en volg de instructies op het scherm.

Netgear Roku

Opmerking:
Dit apparaat moet worden geactiveerd op de website van de fabrikant voordat je Netflix kunt gebruiken.
  1. Selecteer in het startscherm de optie Netflix. Ga naar de ondersteuningssite van Netgear voor hulp als Netflix ontbreekt.

2. Selecteer Ja in het scherm Ben je lid van Netflix? .

3. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in en selecteer Inloggen.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Volg de onderstaande stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

Netgear NeoTV PRIME (GTV100)

1. Selecteer in het startscherm van de Netgear NeoTV het pictogram Alle apps.

2. Selecteer de Netflix-app.

3. Houd de knop OK op je afstandsbediening ingedrukt tot het scherm met app-gegevens verschijnt.

4. Selecteer Gegevens wissen in het scherm met app-informatie. Netflix is nu gedeactiveerd op het apparaat.

Netgear NeoTV (NTV200)

1. Selecteer in het startscherm van de Netgear NeoTV de optie Instellingen.

2. Selecteer Algemeen.

3. Selecteer Fabrieksinstellingen herstellen.

4. Selecteer Netflix deactiveren. Netflix is nu gedeactiveerd op het apparaat.

Netgear NeoTV (NTV300)

1. Selecteer in het startscherm van de Netgear NeoTV de optie Instellingen.

2. Selecteer Algemeen.

3. Selecteer Fabrieksinstellingen herstellen.

4. Selecteer Netflix deactiveren. Netflix is nu gedeactiveerd op het apparaat.

Netgear NeoTV Pro (NTV300S)

Selecteer in het startscherm van de Netgear NeoTV de optie Instellingen.

Selecteer Algemeen.

Selecteer Fabrieksinstellingen herstellen.

Selecteer Netflix deactiveren. Netflix is nu gedeactiveerd op het apparaat.

Netgear NeoTV Max (NTV300SL)

1. Selecteer in het startscherm van de Netgear NeoTV de optie Instellingen.

2. Selecteer Algemeen.

3. Selecteer Fabrieksinstellingen herstellen.

4. Selecteer Netflix deactiveren. Netflix is nu gedeactiveerd op het apparaat.

Netgear Roku

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer Netflix-instellingen.

4. Selecteer Deze speler deactiveren vanuit mijn Netflix-account.

5. Selecteer Ja. Netflix is nu gedeactiveerd op het apparaat.