Abonnementen en prijzen

Netflix biedt meerdere abonnementen die aansluiten bij je behoeften. Het gekozen abonnement bepaalt de videokwaliteit en met hoeveel schermen tegelijk je Netflix kunt kijken.

Met al onze abonnementen kun je onbeperkt series en films kijken en mobiele games spelen.

Deze prijzen zijn van toepassing op nieuwe leden en zullen geleidelijk ingaan voor alle bestaande leden. Bestaande leden krijgen 30 dagen voordat hun tarief wijzigt een melding via e-mail, tenzij ze hun abonnement wijzigen.

Basic

Standaard

Premium

Maandelijkse kosten* (euro)

€ 8,99

€ 13,49

€ 17,99

Aantal schermen waarop je tegelijkertijd kunt kijken

1

2

4

Aantal telefoons of tablets waarop je downloads kunt opslaan

1

2

4

Onbeperkt series, films en mobiele games

Kijk op je laptop, tv, telefoon en tablet

HD beschikbaar

Ultra HD beschikbaar

Registreer je vandaag nog voor Netflix en maak een keuze uit verschillende betaalmiddelen. Als Netflix-lid word je automatisch eenmaal per maand gefactureerd op de datum waarop je je hebt geregistreerd. Je kunt altijd online je abonnement wijzigen of opzeggen.

Opmerking:
*Afhankelijk van waar je woont, kan er belasting in rekening worden gebracht naast de kosten van je lidmaatschap.