Abonnementen en prijzen

Netflix biedt meerdere abonnementen die aansluiten bij je behoeften. Het abonnement dat je kiest, bepaalt met hoeveel apparaten tegelijk je Netflix kunt kijken.

Met al onze abonnementen kun je de Netflix-app downloaden op al je favoriete apparaten en onbeperkt series en films kijken.

Basic

Standaard

Premium

Maandelijkse kosten*

€ 7,99

€ 10,99

€ 13,99

Aantal schermen waarop je tegelijkertijd kunt kijken

1

2

4

Aantal telefoons of tablets waarop je downloads kunt opslaan

1

2

4

Onbeperkte series en films

Kijk op je laptop, tv, telefoon en tablet

HD beschikbaar

Ultra HD beschikbaar

Registreer je vandaag nog voor Netflix en maak een keuze uit verschillende betaalmiddelen. Als Netflix-lid word je eenmaal per maand gefactureerd. We schrijven het bedrag voor je abonnement af op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd. Je kunt altijd online je abonnement wijzigen of opzeggen.

Opmerking:
*Afhankelijk van waar je woont, kan er belasting in rekening worden gebracht naast de kosten van je lidmaatschap.

Soms ontvang je een gratis upgrade naar een hoger abonnement tijdens je eerste maand wanneer je je registreert of opnieuw lid wordt. Als je een abonnement met een gratis upgrade hebt, vragen we je of je het hogere abonnement wilt behouden voordat je gratis upgrade eindigt.

• Als je niets doet, schakel je automatisch terug naar het abonnement waarmee je je hebt geregistreerd.

• Als je het hogere abonnement wilt behouden, brengen we de prijs voor dit abonnement in rekening op je volgende factureringsdatum.