Netflix-fout U7361-1253-800705AA

Treedt de foutcodeU7361-1253-800705AA op je Windows-computer op? Dit betekent meestal dat je systeem moet worden bijgewerkt. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Windows 10

Windows bijwerken

1. Druk op het toetsenbord op de Windows-toets.

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Bijwerken en beveiliging.

4. Windows controleert op updates. Als dat niet gebeurt, selecteer dan Controleren op updates.

5. Start de computer opnieuw op en probeer Netflix opnieuw zodra de updates zijn geïnstalleerd.

Installeer het Windows Media Feature Pack

Als je Windows 10 N of Windows 10 KN gebruikt, raden we je aan het Windows Media Feature Pack te downloaden. Zodra het Pack is gedownload, start je de computer opnieuw op en probeer je Netflix opnieuw. Je kunt controleren welke versie van Windows Edition je gebruikt door in Windows te zoeken naar Info over je pc (About your PC).

Opmerking:
Als je geen Windows Media Feature Pack voor jouw versie van Windows 10 ziet, kun je bij Microsoft navragen welk Windows Media Feature Pack geschikt is voor je computer.

Windows 11

Werk je Windows-versie bij

Gebruik de links hieronder voor de stappen voor het controleren op updates voor je versie van Windows en probeer Netflix opnieuw.

Computers waarop Windows XP of Vista wordt uitgevoerd, kunnen niet worden bijgewerkt naar een versie die Netflix ondersteunt. Je kunt het beste een computer met Windows 10 of hoger gebruiken.