Kan ik Netflix kijken in Dolby Vision of HDR10?

Netflix ondersteunt twee verschillende HDR-streamingformaten: Dolby Vision en HDR10.

Wat heb ik nodig om te kijken in Dolby Vision of HDR10?

Op welke apparaten kan ik Netflix kijken in Dolby Vision of HDR10?

Ga naar het Helpcentrum voor je apparaat als je wilt weten welke apparaatmodellen precies beschikbaar zijn met Dolby Vision en HRD10. Als Dolby Vision of HDR10 beschikbaar is op je apparaat, bevat het HDR-gedeelte de betreffende modellen. Je kunt ook contact opnemen met de apparaatfabrikant voor meer informatie.

Opmerking:
Als je Netflix wilt kijken in HDR, moeten alle beschikbare firmware-updates voor je tv zijn geïnstalleerd. Als je niet zeker weet of je tv HDR-functionaliteit biedt of als je hulp nodig hebt bij het bijwerken van je firmware, kun je contact opnemen met de fabrikant van je tv.

Kan ik Netflix in Dolby Vision of HDR10 kijken op mobiele apparaten?

Op de volgende mobiele apparaten kun je Netflix kijken in HDR10 en Dolby Vision:

Kan ik Netflix in HDR kijken op mijn computer?

Je kunt Netflix in HDR kijken als je verbinding hebt gemaakt met een HDR-display in:

Je kunt Netflix alleen in HDR kijken op bepaalde systemen. Ga naar de bovenstaande pagina's voor volledige systeemvereisten.

Hoe snel moet mijn internet zijn als ik Netflix wil kijken in Dolby Vision of HDR10?

Je kunt het beste een internetverbinding van minstens 25 megabit per seconde gebruiken om titels in HDR10 en Dolby Vision in Ultra HD 4K-resolutie te kijken. Als je internetverbinding langzamer is, kun je nog steeds van HDR genieten met lagere resoluties, zoals 1080p. Raadpleeg ons artikel Aanbevolen snelheid van internetverbinding voor meer informatie.

Hoe vind ik titels die beschikbaar zijn in Dolby Vision of HDR10?

Als je een HDR10-tv en een Netflix-abonnement voor vier schermen hebt, wordt bij beschikbare titels het HDR-logo naast de beschrijving weergegeven: .

Als je een HDR10-tv en een Netflix-abonnement voor vier schermen hebt, wordt bij beschikbare titels het HDR-logo naast de beschrijving weergegeven: . Op cast-tv's zie je een soortgelijk Dolby Vision-logo op het laadscherm: .

Niet alle titels zijn beschikbaar in Dolby Vision of HDR10.

Opmerking:
Raadpleeg k zie geen HDR-titels op Netflix als je voldoet aan de bovenstaande vereisten, maar bij geen enkele titel het HDR- of Dolby Vision-logo ziet.

Wat is het verschil tussen 4K en Dolby Vision of HDR10?

4K (Ultra HD) is een pixelresolutie met een hogere dichtheid die zorgt voor meer details in videobeelden. Bij HDR10 en Dolby Vision zijn het kleur- en dynamische bereik verbeterd waardoor beelden een realistischere of levensechtere voorstelling geven van de inhoud. Veel HDR10- of Dolby Vision-apparaten ondersteunen ook 4K. Lees ons artikel Netflix in Ultra HD voor meer informatie.