Netflix kijken in Dolby Vision of HDR10

Netflix ondersteunt twee HDR-streamingformaten: Dolby Vision en HDR10.

Als je Netflix wilt kijken in deze formaten, heb je het volgende nodig:

• Een Netflix-abonnement waarmee je in Ultra HD kunt kijken.

• Een streamingapparaat dat Dolby Vision of HDR en Netflix ondersteunt.

• Een smart-tv die Dolby Vision of HDR10 ondersteunt, aangesloten op je apparaat via een HDMI-poort die HDCP 2.2 of hoger ondersteunt (meestal de HDMI 1-poort).

• Een stabiele verbindingssnelheid van 25 megabit per seconde of hoger.

• Streamingkwaliteit is ingesteld op Hoog.

Apparaten waarop je Netflix kunt kijken in Dolby Vision of HDR10

Ga naar het Helpcentrum voor je apparaat als je wilt weten welke apparaatmodellen beschikbaar zijn met Dolby Vision en HRD10. Als Dolby Vision of HDR10 beschikbaar is op je apparaat, bevat het HDR-gedeelte de betreffende modellen. Je kunt ook contact opnemen met de apparaatfabrikant voor meer informatie.

Opmerking:
Als je Netflix wilt kijken in HDR, moeten alle beschikbare firmware-updates voor je tv zijn geïnstalleerd. Als je niet zeker weet of je tv HDR-functionaliteit biedt of als je hulp nodig hebt bij het bijwerken van je firmware, kun je contact opnemen met de fabrikant van je tv.

Mobiele apparaten waarop je Netflix kunt kijken in Dolby Vision of HDR10

Op de volgende mobiele apparaten kun je Netflix kijken in HDR10 en Dolby Vision:

Kijken op een computer

Je kunt Netflix in HDR kijken als je verbinding hebt gemaakt met een HDR-display in:

Je kunt Netflix alleen in HDR kijken op bepaalde systemen. Ga naar de bovenstaande pagina's voor volledige systeemvereisten.

Internetvereisten

Je kunt het beste een internetverbinding van minstens 25 megabit per seconde gebruiken om titels in HDR10 en Dolby Vision in Ultra HD 4K-resolutie te kijken. Als je internetverbinding langzamer is, kun je nog steeds HDR kijken op een lagere resolutie, zoals 1080p.

Hoe vind ik titels die beschikbaar zijn in Dolby Vision of HDR10?

• Als je een HDR10-tv en Netflix-abonnement voor vier schermen hebt, wordt naast de beschrijving van beschikbare titels een HDR-logo weergegeven.

• Als je een Dolby Vision-tv en een Netflix-abonnement voor vier schermen hebt, wordt bij beschikbare titels het Dolby Vision-logo naast de beschrijving weergegeven Op cast-tv's zie je een soortgelijk Dolby Vision-logo op het laadscherm.

Niet alle titels of afleveringen van series zijn beschikbaar in Dolby Vision of HDR10.

Opmerking:
Raadpleeg Ik zie geen HDR-titels op Netflix als je voldoet aan de bovenstaande vereisten, maar bij geen enkele titel het HDR- of Dolby Vision-logo ziet.

Over 4K en Dolby Vision en HDR10

4K (Ultra HD) is een pixelresolutie met een hogere dichtheid die zorgt voor meer details in videobeelden. Bij HDR10 en Dolby Vision zijn het kleur- en dynamische bereik verbeterd waardoor content er realistischer uitziet. Veel apparaten die HDR10 of Dolby Vision ondersteunen, ondersteunen ook 4K.